Fotbal international

E clar, Neymar nu mai are viitor la PSG! Declaraţia care îl face indezirabil la Paris

14.07.2019 | 13:01
E clar Neymar nu mai are viitor la PSG Declaratia care il face indezirabil la Paris

Este clar pentru toată lumea că brazilianul Neymar nu mai are nici un viitor la PSG. Jucătorul care rămâne încă pe primul loc în lume în privinţa celui mai scump transfer, 222 de milioane de euro plătite de şeicii din Qatar care au preluat PSG, nu mai vrea să audă de echipa din capitala Franţei şi nu a revenit încă la pregătiri, anunţând că se va întoarce abia pe 14 iulie, pentru că are nişte acţiuni organizate cu Institutul care îi poartă numele, la Rio de Janeiro.

Neymar, declaraţie absolut şocantă despre PSG

Însă ar fi mai bine să nu se mai întoarcă, pentru că a provocat o furie imensă tuturor care sunt legaţi de culorile alb, roşu şi albastru ale parizienilor, după ce a făcut afirmaţii la care nu ai cum să te întrebi dacă au fost lansate intenţionat, pentru a grăbi ruptura în mod oficial şi a putea reveni la Barcelona, ori, şi atunci e mai grav, pur şi simplu jucătorul are anumite probleme psihice.

Întrebat la un post de televiziune din ţara sa care este cel mai frumos moment din carieră brazilianul a dat un răspuns incredibil pentru fanii lui PSG: Cu Barcelona, când noi am înscris al șaselea gol împotriva lui PSG. Nu am mai experimentat niciodată nimic ca asta … un sentiment incredibil.

Neymar sărutând mingea după golul marcat în acel 6-1 cu PSG

Neymar a marcat atunci golul 4

Cea mai mare bucurie din vestiar? Păi, după acel 6-1 cu PSG, totul a fost o nebunie completă. Cred că a fost cel mai bun sentiment pentru noi toți.” Meciul a avut loc în returul optimilor de finală ale Champions League. Catalanii pierduseră la Paris cu 4-0 şi au reuşit, şi cu ajutorul arbitrului german Deniz Aytekin, să întoarcă rezultatul cu un ieşit din comun 6-1 la retur, golul patru fiind înscris de Neymar.

După un asemenea răspuns, care este un uriaş afront adus echipei ce l-a făcut al doilea jucător din lume ca salariu, cu 36 de milioane euro anual net câştigate, pe Neymar îl va aştepta iadul la revenirea la Paris, pentru că nimeni nu îi va găsi justificare la aşa ceva.