Fotbal international

Neymar, desfiinţat de fostul selecţioner al Spaniei, Vicente Del Bosque. “Nu este un bun exemplu!”

06.04.2020 | 20:17
Neymar desfiintat de fostul selectioner al Spaniei Vicente Del Bosque Nu este un bun exemplu
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar este numele care a revenit, chiar şî în această perioadă dură pentru Spania în lupta cu coronavirusul, din ce în ce mai preganant în rubricile de sport ale cotidianelor iberice, în special ale celor două din Catalonia.

Ziarele din Catalonia insistă pe subiectul revenirii lui Neymar la Barcelona

Şi aceasta ca urmare a faptului că a revenit pe tapet subiectul întoarcerii fiului rătăcitor pe Nou Camp în această vară, Barcelona căutând să profite de eventualele probleme financiare care ar putea apărea la PSG datorate pandemiei de COVID 19.

ADVERTISEMENT

Neymar se află în Brazilia, într-o carantină care mai mult a scandalizat prin imaginile şi filmuleţele postate de starul cariocas, care arată o detaşare totală faţă de aşa zisele condiţii de izolare impuse de autorităţi.

Del Bosque nu îi sfătuieşte pe catalani să facă transferul

Însă, ca în fiecare an, transferul său la Barcelona revine în actualitate, cu menţiunea că de această dată chiar ar fi posibil, pentru că şefii lui PSG se concentrează pe păstrarea lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Însă un om extrem de cumpătat, care ani de zile a dirijat fie pe Real Madrid, fie naţionala Spaniei, aşa cum este Vicente Del Bosque, nu îi sfătuieşte pe catalani să facă această greşeală.

Recunoaşte că Neymar e un foarte bun fotbalist

El îl caracterizează deloc măgulitor pe jucătorul brazilian chiar pentru unul dintre cotidianele catalane, El Mundo Deportivo:  „Dacă îmi cereți să vă spun primii cinci din lume, el este în siguranță pe lista mea. Dar pe teren încearcă să înșele, se preface mult. Și, de asemenea, cum a plecat din Barcelona nu mai e nimic de comentat. 

ADVERTISEMENT

Neymar este un băiat dificil …. nu este un exemplu bun, încearcă să înșele, se preface mult, e o problemă să ai în lot un astfel de jucător pentru orice club, oricât de bun fotbalist ar fi.”

Del Bosque a câştigat cu Spania un titlu mondial şi două europene

Însă Del Bosque lasă decizia în grija conducătorilor Barcelonei. “Este clar că doar ei ştiu cel mai bine ce trebuie să facă şi ce nu. Dacă ei consideră că Neymar va însemna un plus respect opinia lor”

ADVERTISEMENT

Vicente Del Bosque este antrenorul care a adus Spania pe culmi, câştigând un titlu mondial şi două europene, iar la nivel de cluburi are două Champions League cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT