Fotbal international

Confesiunea lui Neymar. “Două săptămâni am stat pe gânduri dacă să las sau nu Barcelona”

26.04.2019 | 14:15
Confesiunea lui Neymar Doua saptamani am stat pe ganduri daca sa las sau nu Barcelona

Starul brazilian al lui PSG, Neymar, a acordat un amplu interviu canalului ESPN, în care a dezvăluit faptul că a stat două săptămâni pe gânduri dacă să lase sau nu Barcelona în vara lui 2017, pentru a merge la PSG. Brazilianul a explicat că în cele din urmă a decis să înceapă un nou capitol în cariera și în viața sa, pentru a căuta noi stimuli, deși și-a păstrat mulți prietenila clubul fanion al Cataloniei.

Neymar, despre plecarea de la Barcelona în vara lui 2017

“Am lăsat Barcelona pentru că îmi doream o nouă provocare. Provocarea de a câștiga și de a căuta mereu ceva nou. Pentru a trece peste noi obstacole și de a întâmpina cu intenție noi dificultăți. Barcelona e un club care mereu m-a fascinat și pe care îl iubesc și astăzi. Vorbesc mereu cu foștii mei colegi, dar vreau mereu ceva nou, care să mă provoace. A fost foarte greu până am luat decizia de a pleca. Au fost multe momente în care mi-am zis că nu plec. Au durat circa două săptămâni”. 

Neymar cere ca lumea să îl perceapă așa cum este și să nu îl mai judece și să îi pună tot felul de etichete. A fost foarte iritat de faptul că inclusiv foști jucători l-au criticat pentru faptul că era în convalescență în februarie, după operație și se afla în Brazilia, la Carnaval, unde a fost văzut dansând.

Neymar e deranjat că se spune că face teatru când îl atinge un adversar
Neymar e deranjat că se spune că face teatru când îl atinge un adversar

E deranjat de faptul că e acuzat de faptul că simulează lovituri grave

“Normal că m-au iritat aceste lucruri. Eram accidentat, dar puteam să merg. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea unor foști jucători, care făceau la fel ca mine, dar acum s-au găsit ei să mă vorbească. Vreau doar să fiu luat așa cum sunt. Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt. Știu ce pot și cum reacționez”.

Neymar a adus în discuție și faptul că a fost catalogat drept un jucător care face teatru și cade la cea mai mică atingere. “Mie îmi place să driblez și în felul acesta să mă duc spre poarta adversă. Toată lumea țipă că mă prăbușesc la prima atingere. Mie îmi place să joc fotbal. Ei dacă vor să vadă durități să meargă la MMA sau la box. Nimeni nu a mai zis nimic de faptul că la ultima accidentare am încercat să stau pe picioare, să nu cad și a fost mai rău”.