Fotbal international

Neymar, despre relația cu Leo Messi: “M-a ajutat când am avut nevoie”

25.02.2019 | 13:59
Neymar despre relatia cu Leo Messi Ma ajutat cand am avut nevoie

Brazilianul Neymar, vedeta lui PSG, a dezvăluit pentru emisiunea TV a unui post din țara sa, Esporte Spettacolare, faptul că deși a plecat din 2017 din Barcelona, are în continuare o relație extraodinară cu starul catalanilor, argentinianul Leo Messi. Neymar se află acum în Brazilia, unde a început recuperarea după accidentarea recidivă de la degetul mic de la pciorul drept.

În cadrul emisiunii discuția reporterului s-a purtat înspre relația cu Leo Messi, lângă care Neymar a jucat patru ani, cât a îmbrăcat tricoul blaugrana. Când vorbește despre Messi ochii lui Neymar se umezesc instantaneu, semn că argentinianul a avut o mare importanță în perioada petrecută împreună pe Nou Camp și încununată cu multe succese, inclusiv Champions League.

Neymar, cu ochii în lacrimi când vorbește de Messi

“O spun pentru toți, atunci când am avut mai mare nevoie de ajutor cel mai mare jucător din lume a fost alături de mine, mi-a oferit dragostea și prietenia lui.” Întrebat cum ar proceda dacă Messi l-ar rechema la Barcelona brazilianul a recunoscut că un asemenea lucru ar fi foarte greu de realizat. “Leo a fost tot timpul un om onest în relația cu mine și ar fi foarte greu să se întâmple așa ceva. Nu pot să uit niciodată mesajul pe care mi l-a dat abia ce sosisem în club de la Santos.

Neymar despre Messi. Neymar spune că Messi l-a ajutat mereu când avea nevoie
Neymar despre Messi. Neymar spune că Messi l-a ajutat mereu când avea nevoie

Mi-a spus că este aici pentru a mă ajuta. Și nu au fost doar simple cuvinte, s-a implicat extraordinar de mult ca eu să pot să mă adaptez cât mai repede, m-a susținut în totul, m-a încurajat permanent, într-un cuvânt m-a ajutat enorm să îmi fie bine. Este cu adevărat nu doar cel mai bun jucător din lume, dar și un mare caracter, un om deosebit”.

A plâns două zile că nu a putut juca pe Old Trafford

Cât privește această nouă situație neplăcută, cauzată de o accidentare identică aceleia suferite deja la începutul anului 2018, când nu a lipsit mult să rateze prezența la turneul final al CM din Rusia, Neymar recunoaște că a plâns două zile când a văzut meciul echipei sale în Champions League pe Old Trafford și a făcut-o de amărăciune că nu s-a putut afla și el pe teren la victoria superbă a lui PSG cu 2-0.