Sport

Brazilianul Neymar devine președinte de club! Casillas, Kun Aguero și Ronaldinho îi vor fi rivali

Neymar va rata finalul sezonului din pricina unei accidentări și a profitat de momentele libere pentru a se alătura ”fenomenului” Kings League pus în practică de Gerard Pique.
27.03.2023 | 16:53
Brazilianul Neymar devine presedinte de club Casillas Kun Aguero si Ronaldinho ii vor fi rivali
Neymar devine președinte de club! Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Încă nerefăcut complet după Cupa Mondială, Neymar jr. și-a văzut sezonul compromis după o nouă accidentare gravă suferită în partida cu Lille, scor 4-3, din februarie. Brazilianul a fost operat în Doha, la o clinică partener a celor de la PSG, club controlat de Qatar Sports Investments, și va lipsi până la startul viitoarei stagiuni.

Neymar, atac în stil mafiot asupra lui Pique. Clipul viral prin care și-a anunțat intrarea în Kings League

Obligat să stea pe tușă luni bune, Neymar nu se plictisește. Dar nu stă departe de fotbal și a decis să se numere printre vedetele implicate în fenomenul Kings League.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre o competiție de fotbal 7 la 7 pusă la cale de fostul său coleg de la FC Barcelona, Gerard Pique, și streamerul Twitch Ibai Llanos. Cu meciuri având reguli speciale. Între ele, schimbări nelimitate, seriile de lovituri de departajare sau folosirea de ”arme secrete” precum în jocurile video.

O întrecere care a generat un interes uriaș încă de la prima ediție. Dovadă stă și faptul că Final Four-ul s-a derulat pe un Camp Nou arhiplin. Iar transmisiunea online a atras peste două milioane de fani.

ADVERTISEMENT

Un ultim act care a avut parte și de un preambul viral. Este vorba chiar despre filmul prin care se anunța că Neymar va avea propria echipă în versiunea braziliană a competiției.

În clip, Gerard Pique apare legat de un scaun, iar Neymar vorbește cu el prin intermediul unui monitor amplasat în fața fostului fundaș al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

”Geri, îmi pare rău, dar Regele a fost unul singur și era brazilian. Hai să facem o afacere, dă-mi o echipă din Kings League, e simplu”, a spus Neymar.

”Ți-o dau chiar acum, trebuie să ajung pe Camp Nou”, a răspuns Pique, care a făcut referire la meciurile din Final Four-ul Kings League, care s-au disputat pe terenul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Actul final al Kings League, un show în stil NFL

Iker Casillas, cu 1K, și Kun Aguero, cu Kunisport, sunt deja implicați în Kings League. Iar în Brazilia, alături de Neymar, pe lista proprietarilor de echipe se va număra și Ronaldinho.

Cu siguranță însă că în viitor întrecerea se va extinde și-n alte colțuri ale lumii. Mai cu seamă că această primă ediție a avut parte de un succes extraordinar.

Unul amplificat și de modul special în care a fost gândit proiectul. Nelipsind, spre exemplu, la Final Four, un show în stil NFL. Cu concerte susținute de vedetele argentiniene Lali Espósito și Tiago PZK.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,70 este cota pentru „ambele marchează” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT