Transferul lui Neymar la Real Madrid, în impas! ”Sunt fericit la PSG”

neymar, real madrid, psg, transfer, champions league

Neymar a plecat în vară de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, dar presa internaţională a speculat imediat faptul că brazilianul va ajunge curând la Real Madrid.

După meciul Real Madrid - PSG, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League, atacantul brazilian a negat toate zvonurile cu privire la o mutare a sa pe Santiago Bernabeu.

”Am contract cu Paris Saint-Germain, sunt concentrat pe ce obiective am aici. Sunt fericit la Paris”, a spus Neymar, după înfrângerea de la Madrid. Presa spaniolă anunţase la începutul săptămânii că brazilianul ar urma să ajungă la Real în vara lui 2019.

Neymar crede în calificare

Neymar este convins că Paris Saint-Germain poate întoarce rezultatul în manşa secundă de pe arena Parc des Princes, care va avea loc la 6 martie: ”Calificarea nu e jucată, există a doua manşă. Jucăm acasă şi vrem să ne calificăm”.

Real Madrid s-a impus pe final în meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în întâlnirea de pe Santiago Bernabeu.