Transferul lui Neymar la Real Madrid, în impas! ”Sunt fericit la PSG”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 10:10
Transferul lui Neymar la Real Madrid, în impas! ”Sunt fericit la PSG”

După meciul Real Madrid – PSG, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League, atacantul brazilian a negat toate zvonurile cu privire la o mutare a sa pe Santiago Bernabeu.

”Am contract cu Paris Saint-Germain, sunt concentrat pe ce obiective am aici. Sunt fericit la Paris”, a spus Neymar, după înfrângerea de la Madrid. Presa spaniolă anunţase la începutul săptămânii că brazilianul ar urma să ajungă la Real în vara lui 2019.

Neymar crede în calificare

Neymar este convins că Paris Saint-Germain poate întoarce rezultatul în manşa secundă de pe arena Parc des Princes, care va avea loc la 6 martie: ”Calificarea nu e jucată, există a doua manşă. Jucăm acasă şi vrem să ne calificăm”.

Real Madrid s-a impus pe final în meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în întâlnirea de pe Santiago Bernabeu.

Ştirea MOMENTULUI

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic: “Patronul controversat îl vrea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.