Fotbal international

Neymar, discurs emoţionant după revenirea pe teren: “Mi-am petrecut plângând noaptea accidentării”

Neymar a revenit pe teren după accidentarea suferită în primul meci de la CM 2022 şi a contribuit la calificarea Braziliei în sferturile de finală.
06.12.2022 | 00:15
Neymar discurs emotionant dupa revenirea pe teren Miam petrecut plangand noaptea accidentarii
Reacţia lui Neymar după Brazilia - Coreea de Sud 4-1
ADVERTISEMENT

Brazilia s-a distrat cu Coreea de Sud, scor 4-1, şi a obţinut calificare în sferturile de finală de la Campionatul Mondial. Revenit pe teren, după accidentarea din meciul cu Serbia, Neymar a marcat un gol şi a oferit un assist.

Reacţia lui Neymar după Brazilia – Coreea de Sud 4-1: “A meritat efortul de a mă recupera”

La finalul meciului Brazilia – Coreea de Sud 4-1, Neymar a oferit o scurtă reacţie, după ce a primit premiul de cel mai bun fotbalist al partidei. Atacantul de 30 de ani a rememorat noaptea de după accidentarea care putea să-l scoată din lotul Selecao, după 78 de minute jucate la Campionatul Mondial 2022.

ADVERTISEMENT

“M-am speriat foarte tare. Totul mergea bine, într-un sezon foarte bune. Mi-am petrecut plângând noaptea accidentării. Doar familia mea ştie. A meritat efortul de a mă recupera, cu atâtea ore petrecute cu kinetoterapeutul. Poate că toată această suferinţă va fi încununată cu ceva frumos”, a declarat Neymar.

Pentru Brazilia urmează meciul cu Croaţia din sferturile de finală, iar Neymar şi colegii lui sunt cu ochii pe marele trofeu, pe care Selecao nu l-a mai câştigat din 2002.

ADVERTISEMENT

“Mergem mai departe. Visăm la titlu, e evident, dar trebuie să mergem pas cu pas. A fost alt treilea meci şi mai avem trei partide pentru titlu”, a mai spus Neymar.

Neymar, mesaj pentru Pele: “Îi urez toate cele bune”

Imediat după terminarea meciului cu Coreea de Sud, Neymar a adus un banner pe teren cu chipul lui Pele, ţinut de toţi jucătorii Braziliei. Fotbalistul de 30 de ani de a avut un mesaj pentru fostul mare internaţional brazilian, care trece prin momente grele.

ADVERTISEMENT

“Îmi este greu să vorbesc despre ce se întâmplă cu Pele, dar îi urez toate cele bune, să-şi revină cât mai repede şi sper că l-am făcut să simtă mai bine după această victorie. Şi pentru mine este o mare mândrie că am ajuns aici şi am realizat lucruri pe care nu mi le imaginam vreodată”, a conchis Neymar.

În victoria cu Coreea de Sud, Neymar i-a pasat lui Vinicius la primul gol al partidei, în minutul 7. Apoi, brazilienii au primit o lovitură de la 11 metri, pe care atacantul lui PSG a transformat-o cu succes, iar jucătorii lui Tite au început să danseze.

ADVERTISEMENT

Richarlison şi Lucas Paqueta, cu golurile marcate în minutele 29 şi 36, au făcut ca Brazilia să intre la pauză în avantaj. În a doua repriză, Seung-Ho Paik a înscris singurul gol al coreenilor.

ADVERTISEMENT