Fotbal international

Război Barcelona-Real Madrid pentru Neymar! Brazilianul, în conflict cu PSG

Autor: Sorin Dumitrescu | 20.06.2019 | 16:53
Neymar a declanșat războiul Barcelona - Real Madrid pentru semnătura sa

Este război între Barcelona şi Real Madrid pentru semnătura brazilianului Neymar. După ce a anunţat ieri pe prima pagină ruptura totală dintre PSG şi vedeta sa, care nu mai vrea să rămână la Paris nici în ruptul capului, iată că a doua zi cel mai important cotidian sportiv al Cataloniei, El Mundo Deportivo, vine cu informaţia conform căreia şi Real Madrid ar fi reintrat în competiţie pentru aducerea lui Neymar.

Neymar, disputat de Barcelona și de Real Madrid!

Deşi presa franceză nu a scris nimic în acest sens în discuţie pentru decizia lui Neymar de a nu mai rămâne nici un minut în oraşul liminilor s-ar afla şi un conflict între el şi Kylian Mbappe. Acesta i-ar fi reproşat brazilianului că practic în cele mai importante momente pentru PSG nu a fost prezent, în schimb a făcut mereu tot felul de figuri şi s-a declarat cea mai nemulţumită persoană.

Este clar că viitorul lui Neymar la PSG este foarte puţin probabil şi că şi şeicii care patronează clubul s-au săturat să bage atâţia bani într-un fotbalist cu mari probleme de comportament, dacă nu şi psihice şi nu se vor opune plecării sale. Numai că vor dori să obţină de pe urma lui cel puţin suma investită în 2017 prin plătirea clauzei eliberatorii Barcelonei, în valoare de 225 milioane euro.

Neymar pe coperțile din El Mundo Deportivo

Ce oferă la schimb cele două puteri din Spania

Barcelona şi-a prezentat oferta, care punând cap la cap depăşeşte cu mult suma de 225 milioane euro: 100 milioane în conturi plus trei jucători excelenţi, care valorează mult; Samuel Umtiti 60 de milioane, Ivan Rakitic 40 de milioane, Ousmane Dembele minim 80 de milioane, dacă nu mai mult. Deci, adunând, aproape 300 de milioane.

Real Madrid vine la contraofertă cu suma de 130 de milioane euro plus un jucător dintre James Rodriguez şi Gareth Bale, nu amândoi la pachet. Columbianul face 50-60 milioane, galezul 70-80 milioane. Total ofertă 200 de milioane, ar egala oferta Barcelonei, doar dacă i-ar include pe ambii. Neymar mai valorează acum, conform observatorului CIES, suma de 135 milioane, dar cele două mari puteri ale Spaniei se bat pentru el şi pun pe masă mult peste această sumă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!