Rabiot, atac la Neymar: “Cu toţii ştim că are parte de privilegii”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 11:28
Rabiot, atac la Neymar: “Cu toţii ştim că are parte de privilegii”

Neymar a fost adus vara trecută de către şeicii patroni la PSG în ideea ca gruparea din capitala Franţei să poată ataca în această ediţie câştigarea Champions League. PSG a spart pur şi simplu piaţa transferurilor, acceptând să plătească 222 de milioane de euro Barcelonei, clauza de eliberare a brazilianului.

Neymar este, de departe, vedeta parizienilor din toate punctele de vedere. Dar, cu toate acestea, puţini sunt jucătorii din lot cu care socializează şi relaţia cu publicul de pe Parc des Princes este departe de a fi idilică. Neymar a intrat în conflict cu uruguayanul Cavani, nu înghite stilul de pregătire al antrenorului spaniol Unai Emery şi multă lume e convinsă că repetatele lui indisponibilităţi pe probleme medicale sunt de fapt decizii ale jucătorului de a-şi alege în ce meciuri să joace.

Neymar susţine că e fericit la Paris

Deşi este monument de indisciplină nimeni nu a îndrăznit să ia vreo măsură împotriva lui. Iar faptul că este privilegiat o spune direct unul dintre jucători, mijlocaşul Adrien Rabiot. ”Cu toţii ştim că are parte de anumite privilegii. Şi în cazul lui Kylian putem spune acelaşi lucru. Dar este un tip ok. Ar putea fi un pic mai arogant, dar nu e cazul. Nu mă deranjează şi nu bag asta în seamă”.

Cel în cauză însă susţine că se simte excelent la Paris, deşi multe zvonuri afirmă contrariul şi că Neymar se plictiseşte de moarte. “Nu mă aşteptam ca lucrurile să meargă atât de bine, cifrele mele la PSG sunt extraordinare, însă sunt aici pentru a-mi ajuta echipa, colegii, de a da ce am mai bun în fiecare meci.E prima oară când înscriu atât de mult, însă vreau şi mai mult…să marchez mai mult, să joc mai bine. Un fotbalist vrea întotdeauna să scrie istorie pentru propriul club…de asta am venit la PSG, pentru a face istorie cu acest club”. Neymar are 27 de goluri  în 26 de meciuri, în toate competiţiile, până în acest moment, în contul lui PSG.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.