Cele mai citite

Rabiot, atac la Neymar: “Cu toţii ştim că are parte de privilegii”

Un jucător din lotul lui PSG rupe tăcerea despre Neymar. Brazilianul e privilegiat, dar acest lucru nu deranjează. Neymar, mulţumit de sezonul făcut până acum.
12.02.2018 | 11:28
Rabiot, atac la Neymar:

Neymar a fost adus vara trecută de către şeicii patroni la PSG în ideea ca gruparea din capitala Franţei să poată ataca în această ediţie câştigarea Champions League. PSG a spart pur şi simplu piaţa transferurilor, acceptând să plătească 222 de milioane de euro Barcelonei, clauza de eliberare a brazilianului.

Neymar este, de departe, vedeta parizienilor din toate punctele de vedere. Dar, cu toate acestea, puţini sunt jucătorii din lot cu care socializează şi relaţia cu publicul de pe Parc des Princes este departe de a fi idilică. Neymar a intrat în conflict cu uruguayanul Cavani, nu înghite stilul de pregătire al antrenorului spaniol Unai Emery şi multă lume e convinsă că repetatele lui indisponibilităţi pe probleme medicale sunt de fapt decizii ale jucătorului de a-şi alege în ce meciuri să joace.

Neymar susţine că e fericit la Paris

Deşi este monument de indisciplină nimeni nu a îndrăznit să ia vreo măsură împotriva lui. Iar faptul că este privilegiat o spune direct unul dintre jucători, mijlocaşul Adrien Rabiot. ”Cu toţii ştim că are parte de anumite privilegii. Şi în cazul lui Kylian putem spune acelaşi lucru. Dar este un tip ok. Ar putea fi un pic mai arogant, dar nu e cazul. Nu mă deranjează şi nu bag asta în seamă”.

Cel în cauză însă susţine că se simte excelent la Paris, deşi multe zvonuri afirmă contrariul şi că Neymar se plictiseşte de moarte. “Nu mă aşteptam ca lucrurile să meargă atât de bine, cifrele mele la PSG sunt extraordinare, însă sunt aici pentru a-mi ajuta echipa, colegii, de a da ce am mai bun în fiecare meci.E prima oară când înscriu atât de mult, însă vreau şi mai mult…să marchez mai mult, să joc mai bine. Un fotbalist vrea întotdeauna să scrie istorie pentru propriul club…de asta am venit la PSG, pentru a face istorie cu acest club”. Neymar are 27 de goluri  în 26 de meciuri, în toate competiţiile, până în acest moment, în contul lui PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri