Fotbal international

Cele mai inedite fotografii cu Neymar la debut! Ce vedetă l-a susținut. Foto

17.06.2018 | 23:52
Cele mai inedite fotografii cu Neymar la debut Ce vedeta la sustinut Foto

Atacantul brazilian Neymar a fost susținut de o mare vedetă internațională la primul meci de la CM 2018, în care naționala ”carioca” a remizat, scor 1-1, cu reprezentativa Elveției, în prima etapă a Grupei E a turneului final din Rusia.

Stadionul din Rostov a fost plin de suporteri brazilieni, majoritatea cu tricouri cu starul de la Paris Saint-Germain, dar Neymar a avut un fan inedit pe arena unde a avut loc întâlnirea cu Elveția. Jucătorul brazilian a fost susținut de frumoasa cântăreață Rihanna.

Cele mai inedite fotografii cu Neymar la debutul la CM 2018, în care Brazilia a remizat cu Elveția, scor 1-1 și în care superstarul a fost susținut din tribună de cântăreața Rihanna
Cele mai inedite fotografii cu Neymar la debutul la CM 2018, în care Brazilia a remizat cu Elveția, scor 1-1 și în care superstarul a fost susținut din tribună de cântăreața Rihanna

Neymar a fost cel mai faultat jucător în meciul cu Elveția de la CM 2018

Deși nu a făcut cel mai bun meci, Neymar a fost cel mai faultat jucător în meciul cu Elveția de la CM 2018. Starul brazilian a suferit 10 faulturi în partida de la Rostov și a fost la un pas să doboare recordul deținut de eneglezul Alan Shearer la o ediție de Campionat Mondial, care a fost faultat de 11 ori la întâlnirea cu Tunisia din 1998.

De remarcat că este pentru prima dată din 1978 (1-1 cu Suedia) când naționala Braziliei nu câștigă meciul de debut la o ediție de Campionat Mondial.

Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, la Rostov, cu Elveţia, în prima etapă a Grupei E a Campionatului Mondial.

În urma rezultatelor înregistrate duminică, Serbia este liderul grupei E, urmată de Brazilia, Elveția și Costa Rica.

Mijlocașul brazilian Philippe Coutinho, în vârstă de 26 de ani, a fost desemnat omul meciului  Brazilia – Elveția 1-1, din prima etapă a grupei F de la Campionatul Mondial 2018.