Fotbal international

Neymar, erou de benzi desenate! ”Mi-am dorit de mic să fac asta”. Video

13.09.2018 | 09:00
Neymar erou de benzi desenate Miam dorit de mic sa fac asta Video
ADVERTISEMENT

Atacantul formației Paris Saint-Germain, Neymar, va fi erou de benzi desenate în revista Inked. Anunțul a fost făcut chiar de internaționalul brazilian care a declarat că de mic copil și-a dorit să devină fotbalist profesionist și să fie un supererou.

”Ca mulți copii, am avut două vise în copilăria mea: să fiu fotbalist profesionist și supererou. Am fost deja binecuvântat să pot juca fotbal la cel mai înalt nivel. Acum, am șansa de a oferi fanilor mei din întreaga lume un nou mod de a spune povești. Sunt absolut fericit”, a declarat starul echipei Paris Saint-Germain, conform cotidianului francez L’Equipe.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Meet Junior. He’s the star of our story. ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Conheça Junior, a estrela da nossa história. ?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #neymarjrcomics #neymarjr #comics #superneymarjr

A post shared by Neymar JR Comics (@neymarjrcomics) on

Neymar își salvează sora în primul număr al revistei de benzi desenate

În primul număr al revistei Inked în care va apărea, eroul Neymar, care va purta numele Junior, își salvează sora care a fost răpită. Fotbalistul de la Paris Saint-Germain a fost investit de selecționerul Tite cu banderola de căpitan la meciul amical cu Statele Unite ale Americii. Sud-americanii s-au impus cu scorul de 2-0, iar Neymar a marcat unul dintre goluri din penalty.

Miranda, Thiago Silva și Marcelo au purtat banderola de căpitan la CM 2018. De-a lungul istoriei, banderola a fost purtată de jucători legendari, precum Cafu sau Dunga, care au reușit să-și treacă în palmares titlul mondial.

ADVERTISEMENT

Neymar (26 ani) are 57 de goluri înscrise în 90 de selecții la prima reprezentativă a Braziliei, dar un singur trofeu câștigat: Cupa Confederațiilor din 2013. Brazilianul cotat la 180 de milioane de euro a început bine noul sezon pentru PSG, marcând patru goluri și oferind un assist în primele cinci partide oficiale ale stagiunii.

Neymar a dezamăgit la Campionatul Mondial din Rusia

El a avut o prestaţie ștearsă din punct de vedere sportiv la Campionatul Mondial 2018 reuşind să marcheze doar două goluri și făcându-se remarcat într-un mod mai puţin plăcut. Brazilianul a simulat de mai multe ori în momentul în care a fost lovit de adversari, iar acest lucru a atras o serie de critici la adresa lui, în special pe reţelele de socializare. Pe lângă simulările de la turneul final, decarul echipei naţionale a fost în vizorul unor atacuri ale fanilor Braziliei pentru modul în care a ales să-şi facă freza la turneul final.

ADVERTISEMENT
Neymar a marcat un gol în partida amicală pe care Brazilia a câștigat cu 2-0 în fața Statelor Unite ale Americii
Neymar a marcat un gol în partida amicală pe care Brazilia a câștigat cu 2-0 în fața Statelor Unite ale Americii

Brazilia a fost eliminată de Belgia în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2018, 2-1, într-o partidă în care Neymar a dezamăgit crunt. Sud-americanul era considerat mare favorit la câştigarea titlului de cel mai bun jucător de la turneul final disputat în Rusia, însă prestaţia lui a fost una mult sub aşteptări.

Neymar a fost ironizat de o grupă de copii de la un club din Elveţia după simulările repetate din meciurile de la turneul final. Puştii aveau fiecare câte o minge, iar în momentul în care antrenorul a strigat ”Neymar!” cu toţii au căzut la pământ şi au început să simuleze o accidentare.

ADVERTISEMENT
Tags: