Fotbal international

Neymar este la un pas de transferul la Real Madrid! “Negocierile sunt avansate”

10.08.2019 | 17:38
Neymar este la un pas de transferul la Real Madrid Negocierile sunt avansate

Perioada lui Neymar la PSG este la un pas de a se încheia. Ultimul gest care dă de gol iminentul transfer al brazilianului este neincluderea sa în lotul lui Tomas Tuchel pentru partida din prima etapă din Ligue 1, unde parizienii joacă împotriva lui Nimes. Mai mult, Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franței, a transmis că negocierile pentru Neymar sunt avansate, fără să ofere, însă, echipa la care poate ajunge starul brazilian.

Neymar este la un pas de plecarea din Franța

Campionatul Franței a început în acest week-end, dar Neymar nu face parte din lotul stabilit de PSG pentru meciul cu Nimes, care se dispută duminică de la ora 22:00. Antrenorul parizienilor Tomas Tuchel a explicat decizia la conferința de presă premergătoare debutului în campionat, susținând că Neymar nu va juca din cauza unei accidentări.

Antrenorul de la PSG este contrazis, totuși, de Leonardo, directorul sportiv al parizienilor. Acesta a declarat sâmbătă că plecarea lui Neymar este iminentă: “Negocierile sunt avansate, dar vom vedea dacă putem ajunge la un acord. Noi toți sperăm ca viitorul jucătorului să se hotărască“.

Neymar este aproape de plecarea de la PSG. Sursă Foto: Twitter.com
Neymar este aproape de plecarea de la PSG. Sursă Foto: Twitter.com

Real Madrid, posibila viitoare destinație a lui Neymar

Real Madrid va fi, cel mai probabil, următoarea echipă la care va evolua Neymar, dacă negocierile confirmate de directorul sportiv Leonardo vor ajunge la un consens. Potrivit publicației spaniole Sport.es, Real este gata să ofere 100 de milioane de euro pentru transferul brazilianului, sumă la care s-ar adăuga și un jucător al “Los Blancos”. PSG ar avea ultimul cuvând de spus în privința fotbalistului dat la schimb pentru Neymar, dintr-o listă cu James Rodriguez, Gareth Bale, Keylor Navas sau balonul de aur de anul trecut, Luka Modric.

Și salariul fotbalistului la Madrid ar fi unul colosal. Pentru a-l convinge să vină la marea rivală a fostei sale echipe, Florentino Perez este dipus să îi ofere lui Neymar un contract valabil pe 5 ani, cu un salariu stagional de 40 de milioane de euro.

  • 27 de ani are Neymar
  • 4 sezoane a stat brazilianul la Barcelona