Neymar, fabrica de bani! Câte tricouri a vândut starul într-o lună

Marian Popovici   
în Stiri sportive
18/09/2017, 17:20
Neymar, fabrica de bani! Câte tricouri a vândut starul într-o lună

Neymar este subiectul celui mai scump transfer din istorie, 222 de milioane de euro. Starul brazilian este din luna august la PSG şi investiţia uriaşă în transfer începe să producă roade. Marca scrie că în prima lună s-au vândut 120.000 de tricouri cu starul brazilian, la 125 de euro bucata, un preţ record pentru un tricou. 

Suma totală din tricouri ajunge la 15 milioane de euro. Neymar a confirmat şi pe teren, reuşind 4 goluri şi să ofere 4 pase decisive în doar 5 prezenţe pentru PSG în Ligue 1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Neymar, războiul declaraţiilor cu oficialii Barcelonei

Neymar a debutat perfect şi în Champions League, reuşind un gol împotriva lui Celtic, într-un meci câştigat cu 5-0 în Scoţia de echipa lui Unai Emery. Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu l-a atacat pe Neymar după plecarea la PSG spunând că echipa catalană rămâne una foarte puternică şi că plecarea starului brazilian nu va afecta deloc rezultatele.

Replica lui Neymar nu s-a lăsat mult aşteptată. “Acest preşedinte este o glumă”, a comentat Neymar, de pe contul de Instagram, la o postare în care apărea ca o replică la declaraţia lui Bartomeu: “A fost o greşeală să avem încredere în Neymar şi în tatăl lui”. Neymar a fost transferat în vara anului 2013 de la FC Santos pentru aproximativ 80 de milioane de euro.

Închide ×