Carousel hot news

Neymar şi Mbappe îşi merită toţi banii! Topul unde PSG este peste Barcelona şi Real Madrid

Paris Saint-Germain a cheltuit în vară peste 400 de milioane de euro pentru transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe, iar lumea fotbalului se întreba dacă suma investită este corectă. La doar...
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.11.2017 | 10:24
Neymar şi Mbappe îşi merită toţi banii! Topul unde PSG este peste Barcelona şi Real Madrid

Paris Saint-Germain a cheltuit în vară peste 400 de milioane de euro pentru transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe, iar lumea fotbalului se întreba dacă suma investită este corectă. La doar trei luni de la începutul sezonului, patronul qatarez Nasser Al-Khelaifi se poate felicita pentru transferurile realizate înainte de startul sezonului. Paris Saint-Germain este în acest moment echipa cu cea mai mare medie de goluri din acest sezon, reuşind să înscrie de 58 de ori în 17 partide. Neymar şi colegii săi au o medie de 3,40 de goluri pe meci în toate competiţiile.

Liderul din Ligue 1 este urmată în această ierarhie de trupa lui Josep Guardiola, Manchester City. ”Cetăţenii” au medie de 3,05 goluri pe meci, reuşind să înscrie de 52 de ori în 17 întâlniri. Lazio Roma se află pe ultima treaptă a podiumului, cu o medie de 2,70 goluri pe meci, după ce au înscris de 43 de ori în 16 partide. Imediat sub podium se află trioul SSC Napoli, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, cu o medie de 2,40 goluri pe meci, după ce au marcat de câte 43 de ori în 18 întâlniri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cavani, Neymar şi Mbappe au marcat 58% din golurile realizate de PSG

Paris Saint-Germain a reuşit să înscrie 39 de goluri în 12 partide jucate în Ligue 1 şi dacă va menţine acelaşi ritm poate spulbera recordul stabilit de AS Monaco în sezonul precedent, 107 goluri. Jurnaliştii de la Le Parisien au făcut un calcul prin care dacă Neymar şi coechipierii vor menţine strocul ar putea termina sezonul cu peste 120 de goluri, ceea ce ar reprezenta un rtecord pentru era modernă. Recordul all-time în Franţa este deţinut de Racing Club Paris, care a marcat 118 goluri în 1960.

Principalul marcator al parizienilor este în acest sezon uruguayanul Edinson Cavani, cu 17 goluri, urmat de brazilianul Neymar cu 11 reuşite şi noul star francez Kylian Mbappe Lottin, cu şase goluri. Tripleta ofesivă a antrenorului Unai Emery a reuşit 58% din golurile marcate de Paris Saint-Germain în acest sezon. Vicecampioana Franţei are cifre fantastice şi în Champion League, reuşin o medie de peste patru goluri pe meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!