Fotbal international

Video. Aşa arată piciorul operat al lui Neymar! Când revine

Neymar este disperat să poată fi apt de joc la turneul final al CM din Rusia. Starul lui PSG face tratament cu ultrasunete la piciorul operat. Vezi imaginile
27.03.2018 | 17:44
Video Asa arata piciorul operat al lui Neymar Cand revine

Brazilianul Neymar este pur şi simplu terorizat de ideea că nu ar putea fi prezent la primul meci al echipei naţionale la turneul final al CM din Rusia, partida cu Elveţia, duminică 17 iunie. Doctorii care l-au operat de fractura de la metatarsianul cinci de la piciorul stâng (degetul mic) susţin că Neymar ar putea reveni pe teren la antrenamente abia cu două săptămâni înainte de startul turneului final.

Aceasta înseamnă foarte târzu şi încurcă enorm planurile selecţionerului Tite, pentru că un fotbalist care abia revine la pregătiri are nevoie de o perioadă de timp până să reintre în ritmul optim competiţiei, mai ales a uneia atât de solicitante ca un turneu final de Mondial, ceea ce nu se poate vorbi în cazul starului lui PSG, care ar urma să rişte tot şi să intre în focul luptei foarte repede.

Neymar încă nu pune piciorul jos

Tocmai pentru că ştie că există acest mare risc să nu poată fi la parametrii maximi înaintea meciului inaugural al Braziliei Neymar caută să apeleze la absolut orice soluţie care să ajute la o vindecare mai rapidă şi care astfel să îi scurteze perioada de refacere. Fie şi o săptămână şi ar fi foarte bine în acest context, pentru că ar însemna câteva zile în plus pentru punerea în formă.

Neymar face în acest sens un tratament cu ultrasunete, un medic deplasându-se zilnic la somptuoasa reşedinţă a jucătorului de la Rio de Janeiro pentru aceste şedinţe. Cum nu are voie să atingă mingea şi de fapt nici nu are voie să pună încă piciorul jos Neymar îşi ocupă timpul în faţa computerului, unde joacă mult poker online. Încă mai are de stat o perioadă de minim 10 zile până când va avea dreptul să pună piciorul jos. VEZI VIDEO