VIDEO. Neymar, făcut praf de presa franceză! ”Partea întunecată a brazilianului”

Vicentiu Dinescu   
în STIRI INTERNATIONALE
24/10/2017, 18:27
VIDEO. Neymar, făcut praf de presa franceză! ”Partea întunecată a brazilianului”

Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a primit al optulea cartonaş roşu din carieră în derbyul din Ligue 1 cu formatia Olympique Marseille, scor 2-2. Publicaţia L’Equipe a făcut o prezentare a episoadele mai puţin plăcute care l-au avut în prim-plan pe brazilianul în vârstă de 25 de ani cumpărat în această vară de Paris Saint-Germain pentru 222 de milioane de euro.

Sub titlul ”Partea întunecată a lui Neymar”, publicaţia franceză aduce aminte de primul cartonaş roşu încasat de brazilian. În iulie 2011, pe când avea 19 ani, a fost eliminat într-un meci de Copa Libertadores. A primit al doilea cartonaş galben, după ce s-a bucurat în urma unui gol, purtând o mască primită de la un spectator, totul fiind regizat de un sponsor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Neymar a lovit un adversar cu capul în figură

Un alt episod care nu îl pune într-o lumină bună pe Neymar a fost în 2010, atunci când, după ce nu a fost lăsat să execute un penalty a avut o reacţie nervoasă la adresa antrenorului Dorival Junior, pe care l-a ignorat în timp ce îi dădea indicaţii. Altă dată, brazilianul a cerut un cartonaş galben pentru fundaşul care îl marca, dar el a fost cel avertizat. Neymar a aplaudat decizia arbitrului şi a mai primit un galben, care l-a trimis direct la cabine.

Duminică, Neymar şi-a ieşit din minţi şi în minutul 87 a lovit cu capul în figură un adversar la meciul cu Olympique Marseille. Chiar dacă a fost lipsit de intensitate, gestul a fost considerat nesportiv de arbitrul partidei, care i-a acordat al doilea galben în două minute şi l-a trimis la cabine. Brazilianul va lipsi cel puţin un meci în Ligue 1.

Închide ×