Sport

Neymar, făcut praf: „E cea mai mare bătaie de joc de la PSG! El strică tot”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Neymar.
28.09.2021 | 21:20
Neymar facut praf E cea mai mare bataie de joc de la PSG El strica tot
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu s-a ferit în a-l critica pe Neymar, despre care a spus că e „cea mai mare bătaie de joc de la PSG” și că starul brazilian strică tot la echipă.

Totodată, Basarab Panduru nu înțelege de ce nu intervine nimeni din club pentru a opri luptele interne dintre jucători și pentru a-i pune să colaboreze pentru a câștiga trofeul Champions League.

ADVERTISEMENT

Neymar a fost făcut praf de Basarab Panduru

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Neymar, pe care îl consideră vinovat pentru situațiile tensionate de la PSG și spune că este cea mai mare bătaie de joc a clubului:

„Ajungi greu să gestionezi lucrurile astea, pentru că văd că la PSG nu se vrea un antrenor sau dacă pui un antrenor nu-l lași să fie antrenor.

ADVERTISEMENT

La City știi cine e antrenor, știi cine deschide gura. Nu văd de ce e o luptă, nu văd de ce nu intervine cineva din club. Adică, America de Sud pune monopol pe echipă, după vine și Mbappe și își face și el tabăra lui.

Atâta timp cât clubul nu-l dă afară pe Neymar și-l pune pe Mbappe numărul unu la club, nici Mbappe nu va primi pase. Sunt 90% șanse să plece Mbappe în vară și doar 10% șanse să plece Neymar de la club, ceea ce nu e bine pentru PSG”.

ADVERTISEMENT

„Nu îi înțeleg pe cei care dau bani la PSG, le place ce se întâmplă la club? Mie mi se pare cea mai mare bătaie de joc de la PSG, Neymar, el strică tot”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

„Pochettino e prietenul meu, dar îi e greu să gestioneze grupul!”

Florin Răducioiu a vorbit despre viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG, considerând că tehnicianului îi este greu să gestioneze vestiarul: „Mauricio e prietenul meu, dar îi e tare greu să gestioneze grupul.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce așteaptă… să se accidenteze vreun titular și să facă schimbările necesare? Chiar nu știu, e greu, sunt mulți jucători buni acolo, dar sunt doar 11 tricouri de titulari”.

„Venirea lui Messi nu a ajutat deloc, Messi nu a convins deloc până acum, dar deloc.

El vine într-un campionat mult mai fizic decât cel al Spaniei și trebuie să intre mult mai mult în combinații cu Neymar și cu Mbappe”, a mai spus Florin Răducioiu.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT