Fotbal international

Video. Ce Crăciun nebun a avut Neymar! Pe cine a aruncat în piscină!

Neymar, cel mai scump fotbalist din lume, se află în această perioadă în Brazilia, acolo unde se bucură alături de prietenii lui de vacanţa de iarnă din Ligue 1.
27.12.2017 | 18:28
Video Ce Craciun nebun a avut Neymar Pe cine a aruncat in piscina

Brazilianul de la PSG mai are doar câteva zile de vacanţă înainte de revenirea în Franţa şi a ales să profite la maxim de acest lucru. Neymar urmează să se întoarcă la finalul săptămânii viictoare la Paris pentru a pregăti meciul cu Rennes, de pe 7 ianuarie, din campionatul intern.

Neymar, unul dintre cei mai glumeţi jucători de la PSG, a contribuit la o farsă pe care a pus-o la cale alături de mai mulţi prieteni. Starul de la Paris, alături de alţi doi prieteni, l-au luat pe sus pe unul dintre cei doi prieteni care se odihneau în cameră şi l-au aruncat în pişcina din curtea casei lui Neymar din Santos.

Prietenul lui Neymar nu a prea gustat gluma

 “Cum să-ţi trezeşti prietenul”, a fost descrierea lui Neymar în dreptul videoclipului care a apărut pe reţelele de socializare. Amicul jucătorului nu a prea gustat farsa pusă la cale de vedeta lui PSG şi nici nu a fost prea mândru de faptul că imaginile au fost postate de Neymar pe internet. De altfel, videoclipul a fost şters de pe reţelele de socializare după câteva ore.

Neymar a intrat în vacanţă mult mai repede faţă de restul colegilor de la PSG din cauza unei suspendări, iar după o campanie de promovare în Qatar, la Doha, el a revenit în Brazilia cu ocazia Crăciunului. Cel mai scump fotbalist din lume a jucat într-un meci caritabil alături de Roberto Carlos, după care s-a afişat la zia de naştere a surferului Gabriel Medina.

PSG, echipa condusă de Neymar, îşi începe drumul spre finala Ligii Campionilor în 2018, după ce a reuşit calificarea în optimile de finală, în timp ce în campionat este pe primul loc cu un avans de 9 puncte faţă de Monaco şi Lyon. De altfel, Neymar încearcă în 2018 să cucerească primul Balon de Aur din carieră.