Neymar i-a spus lui Messi unde va juca! Nu este Real Madrid

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
23/03/2018, 13:17
Neymar i-a spus lui Messi unde va juca! Nu este Real Madrid

Suporterii catalani pot răsufla uşuraţi. Mult plănuita primire ca în iad pe Camp Nou pentru trădătorul Neymar, venit ca adversar, în tricoul lui Real Madrid, pare din ce în cel mai mult doar o himeră. Fanii Barcelonei sunt extrem de duri la adresa celor care au plecat de la ei şi au trecut în tabăra duşmanului de moarte, aşa cum a păţit-o portughezul Figo, asupra căruia au aruncat cu un cap de porc pe teren!

Deşi preşedintele lui Real, Florentino Perez, a strigat de luni întregi că obsesia verii la Madrid este Neymar, se pare că brazilianul nu doreşte să vină înapoi în Primera pentru a trăi sub tensiunea urii foştilor săi partizani. Preferă o variantă mult mai sigură, care îi va păstra şi o imagine acceptabilă la Barcelona, pentru că oricum suporterii blaugrana nu îl vor ierta pentru că a părăsit echipa vara trecută.

Fanii catalani nu l-ar ierta pe brazilian

Conform presei spaniole, Neymar ar fi avut o discuţie cu Leo Messi, cu care a rămas în relaţii bune şi i-a spus acestuia că ştie de oferta lui Real şi cât de mult insistă Perez să vină la Madrid, ceea ce i-ar plăcea şi tatălui său, dar el are alte planuri, care nu includ Primera Division.

Neymar este mai degrabă atras să semneze cu una dintre cele două superputeri din Manchester. Evident, cine va face oferta mai bună, pentru că la ambele poate spera să câştige trofee şi să se bată pentru unul dintre visurile sale, câştigarea Balonului de Aur. Ambele grupări din Manchester sunt interesate de Neymar, au şi sumele necesare pentru a negocia transferul şi salariul şi astfel brazilianul ar ajunge în campionatul despre care a spus că îl consideră cel mai puternic din lume.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Spectacol pe Anfield

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×