Sport

Neymar, în război cu un fost coleg de la PSG: „Băiatul ăsta vorbește prea mult”

Neymar (30 de ani) este în război cu un fost coleg de la PSG, care l-a acuzat pe brazilian că și-a pierdut din strălucire după ce a venit în capitala Franței.
28.07.2022 | 18:00
Neymar in razboi cu un fost coleg de la PSG Baiatul asta vorbeste prea mult
Neymar, în război cu un fost coleg de la PSG: „Băiatul ăsta vorbește prea mult”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar se află în Japonia, acolo unde Paris Saint-Germain se pregătește pentru sezonul 2022-2023. Campioana Franței are victorii pe linie în „Țara Soarelului Răsare”, dar brazilianul este „bombardat” cu critici.

Neymar, în război cu Thomas Meunier

Fost coleg cu Neymar la PSG, belgianul Thomas Meunier l-a atacat în termeni duri pe „decarul” echipei lui Christophe Galtier. Fundașul dreapta, ajuns între timp la Borussia Dortmund, a jucat alături de brazilian timp de trei sezoane.

ADVERTISEMENT

„Ney” n-a reușit să îl impresioneze însă pe Meunier, care a dezvăluit că a fost un are fan al brazilianului, în perioada în care acesta din urmă juca pentru FC Barcelona. Belgianul susține că superstarul sud-american a avut evoluții modeste de când a ajuns pe Parc des Princes.

„Trebuie să recunosc că eram un mare fan al lui Neymar atunci când evolua pentru Barcelona. Acea remontada împotriva lui PSG este datorită lui.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi avut 10 ani, sigur aș fi avut un poster cu el în camera mea. La Paris, însă, și-a pierdut magia”, a declarat Thomas Meunier într-un interviu pentru Kicker.

Replica acidă a lui Neymar

Transferat în 2016 de la Club Brugge în schimbul sumei de 6 milioane de euro, Meunier a plecat la Dortmund în urmă cu doi ani, belgianul semând cu BVB din postura de jucător liber de contract. La Paris, fundașul dreapta a îmbrăcat de 128 de ori tricoul lui PSG, echipă pentru care a marcat 13 goluri și a oferit 22 de assist-uri.

ADVERTISEMENT

Replica lui Neymar n-a întârziat să apară, iar protagonistul celui mai scump transfer din istorie (n.r. – 222 de milioane de euro) i-a răspuns fostului său coleg prin intermediul rețelelor de socializare

„Băiatul ăsta vorbește prea mult”, a transmis playmaker-ul în vârstă de 30 de ani.

PSG va lua startul în sezonul 2022-2023, în finala Supercupei Franței, pe care o va disputa împotriva lui Nantes, duminică 31 iulie, de la ora 21:00. Odată cu numirea lui Galtier pe banca tehnică, campioana en-titre are în continuare același obiectiv principal, câștigarea Ligii Campionilor, competiție în care va debuta în luna septembrie, odată cu startul fazei grupelor.

ADVERTISEMENT
  • 100 de goluri și 60 de assist-uri are Neymar în cei cinci ani de când joacă la PSG

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nantes: 5,50 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: