Fotbal international

Neymar, în scaun cu rotile la poliţie. Victima presupusului viol a primit ameninţări cu moartea

07.06.2019 | 18:58
Neymar in scaun cu rotile la politie Victima presupusului viol a primit amenintari cu moartea

Cazul în care starul brazilian Neymar este acuzat de infracţiunea de viol săvârşită asupra fotmodelului Najila Trindade este departe de a se clarifica. Jucătorul a suferit în timpul unui amical de pregătire pentru Copa America o gravă accidentare şi a devenit indisponibil pe o perioadă destul de lungă. Dar nu este indisponibil şi pentru poliţia din Rio de Janeiro, care l-a chemat să dea explicaţii pentru o altă infracţiune care este condamnată cu închisoarea în Brazilia.

Neymar, în scaun cu rotile, la poliţie. Fotomodelul Najila Trindade, ameninţată cu moartea

Este vorba de faptul că în tentativa sa de a se disculpa de acuzaţia de viol Neymar a comis o mare greşeală prin faptul că a pus imediat pe Instagram înregistrăile convorbirilor de pe chat dintre el şi Najila, inclusiv anumite fotografii nud trimise de aceasta, lucru pe care nu avea voie să îl facă decât cu acordul persoanei din imagini. Cum acesta nu a exisstat Neymar e pasibil de cinci ani de închisoare. Pentru a impresiona, jucătorul a ales varianta de a abandona cârjele şi s-a prezentat la sediul poliţiei în scaun cu rotile.

Între timp şi situaţia fotomodelului care a declanşat toată această furtună nu pare a fi prea roză. Ar fi trebuit ca şi femeia să ajungă să depună mărturie, însă nu a făcut-o motivând faptul că poarta locuinţei ei a fost forţată de persoane necunoscute. Najila Trindade a început să se teamă pentru viaţa ei, dar nu renunţă la plângere.

Neymar riscă enorm inclusiv libertatea pentru infracţiunile comise în cazul de viol

Se încearcă din mai multe părţi intimidarea fotmodelului

Ea a recunoscut fără ezitare faptul că era pregătită să aibă o aventură la Paris cu Neymar, dar a renunţat la idee în momentul în care jucătorul nu a vrut să ia prezervativ şi a devenit din ce în ce mai agresiv, culminând cu lovirea fetei în repetate rânduri, furios că aceasta nu mai era dispusă să întreţină relaţii intime, după ce el îi plătise tot voiajul.

Avocatul Najilei a declarat că în ultimele zile poate confirma că fotomodelul a primit mai multe ameninţări cu moartea la telefon şi că un potent avocat din Sao Paolo i-a promis că va avea grijă să sfârşească într-o celulă de închisoare.