Sport

Neymar, într-o ipostază nemaivăzută! A luat cuțitul și i-a tăiat cauciucurile unui coleg. Video

Neymar, jucătorul lui Al Hilal, a fost filmat într-o ipostază nu tocmai comună pentru el. Jucătorul a luat un cuțit și a tăiat cauciucurile unui coleg
31.05.2024 | 08:00
Neymar intro ipostaza nemaivazuta A luat cutitul si ia taiat cauciucurile unui coleg Video
Neymar taie cu un cuțit cauciucurile colegului. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Neymar (32 ani) este accidentat de peste jumătate de an, dar fotbalistul brazilian reușește să se remarce prin alte lucruri în această perioadă.

Neymar face show în Arabia Saudită

Jucătorul venit de la PSG în vara anului trecut, contra sumei de 90.000.000 de euro, a început un „război” cu Renan Lodi, colegul său. „Războiul” constând în facerea de farse, iar jucătorul brazilian nu dă în spate.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la Atletico Madrid, Renan Lodi, a dat „startul” farselor și i-a legat șireturile la ghete lui Neymar, la un antrenament. Extrema din Brazilia nu a putut să rămână indiferentă și a trecut la următorul nivel.

Neymar a luat cuțitul și i-a tăiat cauciucurile de la mașină lui Lodi, fundașul nemaiputând să meargă acasă. Clipul cu brazilianul a devenit într-un timp foarte scurt viral pe internet.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a jucat doar 5 meciuri pentru Al Hilal, înainte să se accidenteze foarte grav la într-o partidă la echipa națională, împotriva Uruguay.

Al Hilal a reușit să câștige titlul și în absența starului, acumulând 96 de puncte în 34 de etape, pe locul doi fiind Al Nasrr, echipa lui Cristiano Ronaldo și Sadio Mane, cu doar 82 de puncte.

ADVERTISEMENT

Neymar s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Neymar au fost două dintre cele mai mari nume din sportul mondial care au mers să vadă pe viu meciul anului în boxul profesionist, Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk.

Dacă fostul fotbalist al Barcelonei nu trece printr-o perioadă tocmai bună, „rivalul” trecut pe la Real Madrid are parte de un sezon de vis. „Omul record” a marcat 35 de goluri și a livrat 11 pase decisive în actualul sezon din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo fiind convocat recent la echipa națioanală pentru Campionatul European din Germania, unde va participa și România.

ADVERTISEMENT

În campionatul Arabiei Saudite sunt legitimați mai mulți fotbaliști români, printre care Nicolae Stanciu, Andrei Burcă, Florin Tănase, Andrei Cordea și Ciprian Tătărușanu, cei doi din urmă retrogradând cu echipele de club. Nicolae Stanciu, antrenat de Cosmin Contra, a terminat pe locul 10, iar Andrei Burcă și Florin Tănase au ocupat primul loc de peste linia retrogradării.

Nicolae Stanciu și Andrei Burcă fac parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania (14 iunie-14 iulie). România face parte din grupa E, unde ne vom întâlni cu Belgia, Ucraina și Slovacia.

ADVERTISEMENT
Tags: