Sport

Neymar se ascunde degeaba! Fotografiile cu noua sa iubită au devenit virale

Neymar și-a petrecut și Sărbătorile alături de Bruna Biancardi. Niciunul nu a oficializat public relația, dar jurnaliștii spanioli spun că lucrurile sunt clare după ce fotografiile făcute de Sărbători au devenit virale.
07.01.2022 | 13:57
Neymar se ascunde degeaba Fotografiile cu noua sa iubita au devenit virale
Fotografiile cu Neymar și Bruna Biancardi, noua sa cucerire, au devenit virale. Foto: instagram @bruneyfan_
ADVERTISEMENT

Atacantul lui PSG, Neymar, nu trăiește cele mai bune momente în cariera de fotbalist. Dar pare că și-a găsit liniștea în viața privată, alături de o conațională, Bruna Biancardi.

Starul brazilian își petrecuse deja o parte din vacanța de vară, dar și Halloweenul alături de Bruna. L-a însoțit apoi, în tribune, la meciul cu Nantes, din Ligue 1, iar Sărbătorile le-au făcut împreună, la reședința jucătorului.

ADVERTISEMENT

Fotografiile cu Neymar și Bruna au devenit virale

Până acum, niciunul dintre cei doi nu a declarat oficial că sunt într-o relație. Dar, cu siguranță, par că nici nu mai vor să ascundă că există ceva între ei.

Fuseseră văzuți deja împreună, iar de Sărbători au mers la noul conac al lui Neymar, despre care v-am mai vorbit. Pentru care, reamintim, acesta a plătit 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

O sumă justificată în condițiile în care spectaculoasă clădire din sticlă include șapte dormitoare, lift panoramic, dar și o mulțime de dependințe. Nu lipsesc, spre exemplu, un garaj pentru 20 de mașini, piscina și terenul de squash. Plus spații ample în care jucătorul și apropiații se pot distra în voie.

Acum au fost însoțiți de familie și prieteni. Iar Neymar și Bruna au făcut nenumărate fotografii. Și, chiar dacă nici jucătorul lui PSG și nici modelul nu au postat imaginile pe rețelele lor sociale, acestea au ajuns pe Instagram. Greu de crezut că fără acordul lor.

ADVERTISEMENT

Firesc, imediat au devenit virale. Pentru că nu doar internaționalul brazilian este o vedetă în prim-plan. Bruna, care este model, are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram. Și implicit statutul de influencer.

Constant în alegeri

Probabil că nu peste multă vreme va urma și un anunț oficial. Până atunci, El Mundo Deportivo semnalează și un alt aspect interesant în ceea ce privește relațiile lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Mai exact, jurnaliștii amintesc că singura iubită oficială a sa era tot din Brazilia. Și, mai mult, purta același nume, Bruna. Căci vorbim despre actrița Bruna Marquezine.

Mai mult, semnalează și asemănarea fizică dintre noua și vechea Bruna. Și, înclinăm să le dăm dreptate. Rămâne de văzut acum dacă lucrurile se vor repeta și în ceea ce privește povestea de dragoste.

Cu Marquezine Neymar a avut o relație tumultoasă întinsă pe durata a cinci ani. Și exact în momentul în care se părea că se vor căsători, cei doi s-au separat, decizia fiind a fotbalistului. Totuși, cum au mai trecut ceva ani peste el (trei de la momentul despărțirii), nu este excus nici să asistăm acum la un mariaj.

 

ADVERTISEMENT