Sport

Neymar jr. îl ridică în slăvi pe Lionel Messi după Supercupa Franței: „Leul este tot leu!”

După 4-0 cu Nantes, în Supercupa Franței, Neymar jr., autor al unei duble, a vorbit la superlativ despre prietenul său Leo Messi, care a înscris un gol și a probat o formă amintind de cea din anii de la FC Barcelona.
01.08.2022 | 16:18
Neymar jr il ridica in slavi pe Lionel Messi dupa Supercupa Frantei Leul este tot leu
Neymar jr nu a ratat ocazia de a vorbi la superlativ despre Leo Messi după prestația argentinianului în Supercupa Franței. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fără Kylian Mbappe, suspendat, PSG și-a trecut în cont primul trofeu din acest sezon. A fost 4-0 cu Nantes, la Tel Aviv, în Supercupa Franței, la debutul oficial al antrenorului Christophe Galtier.

”Nu s-a schimbat niciodată! Este un jucător care face diferența”, spune Neymar jr. despre Leo Messi

Un meci în care echipa pariziană i-a avut drept marcatori pe Neymar jr (2), dar și Leo Messi și Sergio Ramos. Ultimii doi într-o formă care le permite să dea uitării criticile din primul an în tricoul lui PSG. Pentru că au amintit motivul pentru care formația din capitala Franței i-a adus de la FC Barcelona, respectiv Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Joan Laporta îl așteaptă pe Leo Messi la FC Barcelona, în vara viitoare. Posibila mutarea face deja valuri, mai ales că s-ar produce gratis. Dar PSG nu pare dispusă să accepte o astfel de variantă.

Lucrurile sunt simple. Chiar dacă argentinianul nu a fost la cel mai înalt nivel în primul său an sub tricoul parizienilor, lucrurile par că s-au schimbat. În plus, nu ar dori să îl cedeze gratis, chiar dacă așa l-au adus.

ADVERTISEMENT

Este motivul pentru care, de altfel, se vorbește despre faptul că oficialii lui PSG au demarat deja discuțiile privind activarea clauzei de prelungire a acordului pentru încă un sezon. Iar prestația lui Messi din Supercupa Franței poate să fie un semn că nu ar greși cu o astfel de decizie.

Leo Messi a deschis scorul, în minutul 22, la o pasă în adâncime a lui Neymar jr. Pe care a fructificat-o după ce a driblat inclusiv portarul advers. Golul cu numărul 32 într-o dispută având drept miză un trofeu.

ADVERTISEMENT

A avut șansa de 2-0, în minutul 44, dar Lafont a scos excelent șutul său. Astfel că Neymar jr. avea să dubleze diferența, din lovitură liberă, în minutul 45+2.

Neymar avea să facă dubla, dintr-un penalty scos tot de el, în minutul 81, după ce Sergio Ramos înscria senzațional, cu călcâiul, pentru 3-0, în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Eroul partidei, Neymar jr., nu a ratat șansa de a scoate în evidență prestația bunului său prieten. ”Se vorbeşte prea mult! Ei nu știu ce se întâmplă la echipă, ce se întâmplă în fiecare zi. Leul este tot leu, nu s-a schimbat niciodată! Este un jucător care face diferența”, a spus, la finalul meciului, brazilianul.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 1,90 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT