Sport

Neymar Jr., indignat de rezultatul voturilor de la gala Balonul de Aur: „Trebuia să fie cel puțin în top 3! Nu este posibil!”

Neymar Junior (30 de ani) contestă rezultatele de la Balonul de Aur, deși l-a felicitat pe rivalul său de la Real, Karim Benzema.
19.10.2022 | 13:37
Neymar Jr indignat de rezultatul voturilor de la gala Balonul de Aur Trebuia sa fie cel putin in top 3 Nu este posibil
0 Baloane de Aur are starul brazilian al lui PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a reușit să câștige pentru prima oară Balonul de Aur la 34 de ani, iar Neymar Jr. îl laudă pe atacatul lui Real Madrid.

Neymar, mesaj pentru Karim Benzema. Ce l-a nemulțumit la Balonul de Aur

După ce Thibaut Courtois a fost nemulțumit de ierarhia finală de la Balonul de Aur, brazilianul Neymar contestă la rândul său rezultatele votului.

ADVERTISEMENT

Starul lui PSG nu a fost printre cei 30 de jucători nominalizați la trofeu, însă nu a fost principala sa problemă.

Brazilianul consideră că Vinicius Junior, colegul său de la națională, merita să fie cel puțin pe locul al treilea în ierarhia finală.

ADVERTISEMENT

„Benzema merita Balonul de Aur, a fost extraordinar, dar să-l pui pe Vini pe locul 8 nu este posibil. Trebuia să fie cel puțin în top 3”, a scris Neymar, pe Twitter, citat de RMC Sport.

Vinicius Junior, sezon de senzație la Real Madrid deși are doar 22 de ani

Vinicius a jucat 52 de meciuri în sezonul trecut la Real Madrid, cu care a câștigat tot: campionatul și Liga Campionilor. Mijlocașul și-a adus contribuția și a reușit 22 de goluri și nu mai puțin de 20 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Extrema stângă este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Real Madrid și în acest sezon: 14 meciuri, 7 goluri și 4 assist-uri.

La naționala Braziliei are 15 meciuri și un gol marcat, fiind evaluat conform Transfermarkt la 120 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez e convins că Vinicius va câștiga Balonul de Aur

Președintele lui Real Madrid nu regretă faptul că Mbappe nu a mai ajuns în această vară pe Santiago Bernabeu și e de părere că Vinicius și Rodrygo sunt noile staruri ale fotbalului mondial.

„Acum jucătorii progresează spectaculos în atac. Rodrygo și Vinicius sunt două staruri. Da, îi văd drept Baloane de Aur, trebuie să vedem cum evoluează”, a spus Perez conform AS.com.

Neymar Jr. și Lionel Messi au lipsit după mulți dintre cei 30 de fotbaliști care au concurat pentru câștigarea Balonului de Aur în 2022.


  • (P) Cota pentru Ajaccio – PSG : 2,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT