Sport

Transfer XXL în Premier League pentru Neymar? Ce mare forță a pus ochii pe starul brazilian

PSG l-a păstrat pe Mbappe, iar acordul cu starul francez presupune și demararea unui nou proiect, în care nu este inclus și Neymar jr. Chelsea și-l dorește, însă va accepta brazilianul să plece?
28.05.2022 | 11:28
Transfer XXL in Premier League pentru Neymar Ce mare forta a pus ochii pe starul brazilian
PSG și-ar dori să scape de Neymar, iar Chelsea și-l dorește pe brazilian. Numai că acesta nu-și dorește să plece de la Paris, astfel că situația este departe de a avea o rezolvare. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar jr. nu mai are viitor la PSG, însă, contractul său expiră doar în 2025, iar parizienii nu-și permit să-l vândă pe nimic după ce au plătit o avere pe brazilian. Motiv pentru care, desigur, ofertele ar putea veni doar de la echipe cu ”stare”. Mai ales că și salariul său este foarte mare. Să vină salvarea din Insulă? Sunt informații că există o astfel de pistă.

”Un transfer XXL în Premier League pentru Neymar?”

Firesc, în condițiile în care noul contract al lui Mbappe este extrem de costisitor, PSG trebuie să echilibreze contabilitatea. Și, Neymar jr, jucător care câștigă, se spune, 35 de milioane de euro pe sezon, este o bună variantă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult cu cât nu a dat randamentul dorit în ultima stagiune. Este adevărat, a și lipsit vreme bună de pe gazon, din pricina unei accidentări, dar sunt puțini cei care iau acest lucru în calcul.

Astfel că au apărut deja informații referitoare la faptul că parizienii sunt dispuși să renunțe la brazilian dacă primește oferta potrivită.

ADVERTISEMENT

Și, există un astfel de interes. ”Un transfer XXL în Premier League pentru Neymar?”, au titrat jurnaliștii de la le10sport.com, care citează ESPN. Și care vorbesc despre intenția celor de la Chelsea de a-l transfera în această vară.

De altfel, Thomas Tuchel, tehnicianul ultimei câștigătoare a Ligii Campionilor, și l-a dorit de vreme bună pe brazilian. Iar acum, după ce clubul a fost preluat de americanul Todd Boehly, l-a pus pe brazilian pe lista scurtă a jucătorilor pe care îi dorește.

ADVERTISEMENT

Brazilianul nu vrea să audă de o plecare

Toate bune și frumoase. Numai că Neymar jr. nu pare dispus să plece de la Paris. Lucru pe care l-a și declarat, de altfel, extrem de explicit.

”Nimeni nu mi-a spus nimic despre această idee, iar eu vreau să rămân la PSG”, este declarația brazilianului, citată de Marca.

ADVERTISEMENT

Mai mult, jurnaliștii spanioli susțin că și agentul jucătorului a întărit această opinie. ”Nimeni nu ne-a contactat să ne spună că Neymar este transferabil. Anul trecut ne-au presat să reînnoim contractul, și am dat curs cererii”, au spus aceștia.

Astfel că, măcar pentru moment, PSG trebuie să caute nu doar un cumpărător, ci și soluția pentru a-l convinge să plece. O afacere de urmărit.

ADVERTISEMENT