Video. Cum le-a răspuns Neymar fanilor care au aruncat bani spre el la Munchen

Gabriel Esanu   
in Fotbal international
06/12/2017, 09:08
Video. Cum le-a răspuns Neymar fanilor care au aruncat bani spre el la Munchen

Neymar jr. a avut 90 de minute de război cu fanii lui Bayern Munchen, în timpul partidei pe care PSG a disputat-o în Germania, ultima din grupa de Champions League. Starul brazilian a fost luat în colimator încă din start.

Cel mai încins moment s-a petrecut în minutul 34, cu puţin înainte ca Bayern să puncteze pentru 2-0. Neymar jr. s-a îndreptat spre colţul terenului pentru a executa un corner al francezilor, moment în care a fanii bavarezi din acea zonă au aruncat cu bani falşi înspre el. Aluzia este la decizia brazilianului de a accepta oferta de la PSG, pe un salariu colosal, deşi spusese în mai multe rânduri că se simte excelent la Barcelona.

Neymar, meci modest la Munchen

Neymar jr. s-a uitat dezaprobator spre banii aruncaţi înspre el, iar apoi a dat cu piciorul pentru a îndepărta bancnotele care au ajuns în direcţia sa. A executat apoi lovitura de colţ, care a rămas fără rezultat. Trei minute mai târziu, Tolliso marca pentru 2-0. Neymar a făcut un joc foarte modest la Munchen, fiind printre cei mai slabi ai francezilor.

Neymar jr. s-a transferat în această vară de PSG, de la Barcelona, după ce francezii i-au plătit clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro. Starul brazilian primeşte un salariu record, în valoare de 38 de milioane de euro, dar presa franceză scrie că nu reuşeşte să se adapteze cu viaţa de la Paris şi ar vrea înapoi la Barcelona.

Vezi aici video cu reacţia lui Neymar la atacul fanilor germani

Închide ×