Fotbal international

Regretă Neymar plecarea de la Barcelona? Motivele pentru care spaniolii spun că este nefericit la PSG

Luna de miere a lui Neymar jr. la PSG pare să se fi încheiat deja. O televiziune catalană anunţă că starul brazilian are mai multe motive de nemulţumire la vicecampioana din Ligue 1 şi a...
31.10.2017 | 00:01
Regreta Neymar plecarea de la Barcelona Motivele pentru care spaniolii spun ca este nefericit la PSG

Luna de miere a lui Neymar jr. la PSG pare să se fi încheiat deja. O televiziune catalană anunţă că starul brazilian are mai multe motive de nemulţumire la vicecampioana din Ligue 1 şi a ajuns deja să regrete că a ales să plece de la FC Barcelona, la mai puţin de trei luni de la perfectarea celui mai scump transfer din istoria fotbalului.

În emisiunea “La Porteria, pe postul catalan Beteve, a fost lansată informaţia legată de regretele lui Ney. Relaţia tensionată cu Unai Emery, antrenorul lui PSG, este motivul principal pentru care super starul brazilian nu se simte în largul său la PSG. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Un nou episod tensionat între cei doi a avut loc a avut loc după un meci contra celor de la Anderlecht, despre care au scris cei de la L’Equipe. Atunci, Neymar a fost deranjat că Emery l-a trimis la o şedinţă de pregătire tactică, alături de restul titularilor, la o zi după meci. El ar fi preferat să se antreneze cu mingea, alături de cei care nu au jucat contra belgienilor.

Neymar, puţini prieteni în vestiarul lui PSG

În plus, nici relaţia cu unii dintre greii vestiarului nu este tocmai grozavă. Conflictul cu Edinson Cavani a lăsat urme, iar mulţi dintre jucătorii lui PSG sunt nemulţumiţi de anumite privilegii pe care Neymar le-ar avea. Aceste zvonuri sunt înteţite şi de recenta vizită pe care Ney a făcut-o la Barcelona, unde şi-a vizitat foştii colegi.

În plus, jurnaliştii de la “La Porteria” mai scriu că nici familia lui Neymar nu s-a acomodat cu Parisul şi că se simţea mult mai bine pe malul Mării Mediterane, la Barcelona. Neymar, al cărui nume a fost proiectat pe Turnul Eifel după transferul la Paris, nu a oferit declaraţii pe această temă.

Tags: