Sport

Neymar Jr., ruptură cu Bruna Biancardi! Cu cine a înșelat-o starul brazilian al lui Paris Saint-Germain. Foto

Neymar Jr. (30 de ani), starul lui PSG, a fost părăsit de frumoasa braziliancă Bruna Biancardi (27 de ani), după ce a înșelat-o la o petrecere când se aflau în vacanță.
12.08.2022 | 13:54
Neymar Jr. și Bruna Biancardi erau împreună din august 2021
ADVERTISEMENT

Neymar și Bruna Biancardi păreau că formează un cuplu extrem de solid, însă presa din Brazilia a aflat că starul lui PSG a călcat strâmb și a fost părăsit.

Neymar, părăsit de Bruna Biancardi

Jurnaliștii brazilieni de la Extra Online au relatat că Neymar a petrecut la o petrecere cu o tânără, la finalul lunii iunie, când se afla în vacanță cu Bruna Biancardi.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Neymar nu a putut suporta umilința și-a strâns bagajele și l-a părăsit pe fotbalistul lui PSG. „A descoperit că a fost cu o fată la o petrecere și a decis să termine la momentul respectiv. Bruna și-a luat lucrurile și a plecat, fără să vorbească cu nimeni”, mai explică sursa citată.

Neymar a postat o poză pe Instagram la scurt timp după apariția știrii și a transmis: „să vorbești este de rău”. Brazilianul nu a lăsat însă să înțeleagă dacă informația este adevărată sau falsă.

ADVERTISEMENT

Neymar și-a cumpărat încă o vilă de lux

Conform The Sun, Neymar a plătit nu mai puțin de trei milioane de euro pe o vilă de lux. În mod surprinzător, achiziția nu este în Paris, ci în Brazilia.

Casa are șapte dormitoare, piscină și un teren de squash, precum și un garaj pentru 20 de mașini. Nu în ultimul rând, casa are și un lift panoramic între etajele locuinței sale. Neymar ar fi cumpărat proprietatea înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Neymar ar putea ajunge la închisoare în dosarul transferului la Barcelona

Statul brazilian se va prezenta pe 17 octombrie la tribunalul din Barcelona, iar judecătorii cer o pedeapsă aspră, între 2 și 10 ani de închisoare.

Neymar s-ar putea alege și cu o amendă record între 10 și 150 de milioane de euro deoarece s-ar fi sustras de la plata taxelor către statul spaniol în urma mutării la Barcelona de la Santos. Prejudiciul este de 8,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Neymar are toate șansele să piardă procesul, ținând cont că același lucru s-a întâmplat și cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cei doi au primit închisoare cu suspendare.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Montpellier: 1,54 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: