Fotbal international

Neymar l-a depășit pe Ronaldo! Scandal cu Messi la meciul Bolivia – Argentina. Video

14.10.2020 | 11:50
Neymar la depasit pe Ronaldo Scandal cu Messi la meciul Bolivia  Argentina Video
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 17 goluri s-au marcat în cele patru meciuri din zona Sud America a preliminariilor Cupei Mondiale, cu Neymar în mare formă după ce a reușit un hattrick în meciul cu Peru.

Brazilia a câștigat cu 4-2 acasă la Peru, iar Neymar e în mare formă după un hattrick, în timp ce Suarez vrea și el sî demonstreze că a fost nedreptățit de Barcelona și a înscris un gol și la națională cu Ecuador.

ADVERTISEMENT

Astfel, Neymar a ajuns al doilea marcator din istoria naționalei Braziliei și mai are 13 goluri până să îl depășească pe marele Pele, care are 77 de goluri.

Neymar a înscris mai multe goluri pentru Brazilia decât legendarul Ronaldo Nazario de Lima

Neymar a reușit după tripla din meciul cu Peru câștigat de Brazilia cu 4-2, să îl depășească pe legendarul Balon de Aur, Ronaldo Nazario da Lima la numărul de goluri înscris pentru naționala Braziliei.

ADVERTISEMENT

Starul lui PSG a ajuns la 64 de goluri marcate, cu două peste fostul golgheter al lui Real Madrid și al Cupei Mondiale, care are 98 de meciuri pentru Brazilia, iar Neymar i-a adus un tribut emoționant lui Ronaldo, singurul Ronaldo cum îl supranumesc brazilienii.

După ce a marcat primul gol cu Peru, la selecția cu numărul 103, Neymar i-a adus un omagiu lui Ronaldo și a format cu mâinile numărul 9, purtat de Il Fenomeno și și-a arătat dinții din față.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, furios după meciul cu Bolivia – Argentina 1 -2. Argentina a câștigat în Bolivia după 15 ani

Argentina are mereu probleme în meciurile disputate în La Paz, capitala aflându-se la altitudinea de 3.600 de metri, ceea ce face ca efortul să fie triplu pentru Messi și compania.

Finalul meciului a dinamitat tensiunea dintre jucători, după ce Messi a fost înjurat de jucătorii bolivieni, iar între cele două echipe a început o încăierare: ,,Care e treaba ta, idiotule? De ce mă jignești?”, a răbufnit Messi la adresa lui Marcelo Martins.

ADVERTISEMENT

Marcelo Martins a râs de Messi și i-a adus aminte de meciul de la La Paz din 2009: ,,Idiotule! Șase ați luat în 2009!”, a râs bolivianul de Messi, care a fost pe terenul la meciul în care Maradona era umilit pe banca naționalei.

Messi a avut o altercație și cu Lucas Navas, preparatorul fizic al Boliviei, care l-a înjurat pe starul Barcelonei: ,,Ce-i în neregulă cu tine, cheliosule? De ce provoci scandal, prostule? Nu mă enerva! De când stăteai pe bancă doar asta ai încercat să faci”, i-a reproșat argentinianul.

Brazilia și Argentina sunt singurele echipe care au punctaj maxim după două meciuri. Ce rezultate s-au mai înregistrat în America de Sud în meciurile contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar:

  • Ecuador – Uruguay 4-2
  • Venezuela – Paraguay 0-1
  • Peru – Brazilia 2-4
  • Chile – Columbia 2-2
  • Bolivia Argentina 1-2

Primele 4 clasate se califică direct la Campionatul Mondial din Qatar 2022, în timp ce echipa de pe locul 5 va disputa un baraj.

ADVERTISEMENT