Omagiu inedit pentru Stephen Hawking! Cum s-a pozat Neymar

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 21:47
Omagiu inedit pentru Stephen Hawking! Cum s-a pozat Neymar

Un omagiu i-a adus şi starul brazilian al formaţiei Paris Saint-Germain, Neymar, care se află în recuperare în Brazilia, după ce a fost operat cu succes la metatarsianul de la piciorul drept.

Neymar a publicat pe contul de Instagram o poză într-un cărucior cu rotile, aşa cum trăia şi Stephen Hawking, şi a dat un citat al marelui fizician: ”Trebuie să aveţi o atitudine pozitivă şi să obţineţi cât mai multe din situaţia în care vă aflaţi”.

 

Você tem que ter uma atitude positiva e tirar o melhor da situação na qual se encontra. Stephen Hawking

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

Neymar se recuperează în Brazilia

Stephen Hawking a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de ştiinţă din întreaga lume. Cercetătorul a devenit celebru pentru aportul pe care l-a adus în domeniul fizicii teoretice, însă şi pentru faptul că reuşit să facă faţă bolii de care suferea, scleroza laterală amiotrofică (amyotrophic lateral sclerosis sau ALS).

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×