Fotbal international

Neymar l-a scos din minți pe Thomas Tuchel, antrenor celor de la PSG: ”Nu sunt tatăl lui! Nu mi-a plăcut că a plecat la Madrid”. VIDEO

21.11.2019 | 17:24
Neymar la scos din minti pe Thomas Tuchel antrenor celor de la PSG Nu sunt tatal lui Nu mia placut ca a plecat la Madrid VIDEO
ADVERTISEMENT

Atacantul Neymar l-a scos din minți pe antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, după ce marți a plecat la Madrid pentru a urmări meciuri de la Cupa Davis. Internaționalul brazilian a stat în aceeași lojă cu fostul său coechipier de la FC Barcelona, Gerard Pique, și a alimentat zvonurile conform cărora își dorește o revenire la gruparea catalană.

Neymar l-a scos din minți pe Thomas Tuchel, antrenor celor de la PSG: ”Ce pot să fac?”

”Ce pot să fac? Nu sunt nici tatăl său, nici poliţia. Sunt antrenor. Înaintea plecării s-a antrenat bine. Şi ieri la fel, după deplasare. Dacă mi-a plăcut că a plecat, ca antrenor? Nu, deloc. Este clar. Dacă este momentul să-mi pierd cumpătul? Nu. Nu este momentul…”, a declarat Thomas Tuchel, după ce starul celor de la PSG, Neymar, a plecat la Madrid pentru a urmări partide la Cupa Davis.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul german nu este sigur că-l va folosi titular pe Neymar la meciul de campionat cu OSC Lille: ”S-a pregătit bine în ultimele săptămâni. A făcut mai mult decât ceilalţi. S-a antrenat cu grupul, dar şi individual. Dacă totul va fi în regulă la antrenament, el ar putea să joace mâine (n.r. – vineri). Vom decide mâine dimineaţă dacă va fi titular sau va intra pe parcurs”.

Neymar a fost să-l vadă pe Rafael Nadal

Marţi, Neymar a fost prezent la Madrid, la Cupa Davis, la invitaţia fostului său coechipier de la FC Barcelona, Gerard Pique. Brazilianul a urmărit meciul câştigat de Rafael Nadal în faţa lui Karen Khachanov scor 6-3, 7-6 (7). Starul celor de la PSG a fost foarte aproape de o revenire la campioana Spaniei în vară, dar în cele din urmă el a rămas în capitala Franței. Neymar a avut un an 2019 ezitant și din această cauză nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT