Fotbal international

VIDEO. Neymar a debutat la PSG! Ce a făcut brazilianul la primul joc

Debut perfect pentru brazilianul Neymar la PSG, care a învins cu 3-0 la Guingamp. Gol şi pasă de gol, din care Cavani a făcut 2-0, dar mai ales o libertate totală în joc, brazilianul fiind...
14.08.2017 | 00:06
VIDEO Neymar a debutat la PSG Ce a facut brazilianul la primul joc

Debut perfect pentru brazilianul Neymar la PSG, care a învins cu 3-0 la Guingamp. Gol şi pasă de gol, din care Cavani a făcut 2-0, dar mai ales o libertate totală în joc, brazilianul fiind permanent cel de la care au plecat fazele fierbinţi la poarta gazdelor. Şi dacă va mai veni şi Mbappe, nefolosit în victoria lui Monaco la Dijon, ceea ce ar putea fi un semn de despărţire, atunci echipa lui Unai Emery va fi o candidată certă la Liga Campionilor.

UPDATE: ora 23:40 / GOOL NEYMAR! Primul gol la PSG. Cavani i-a restituit serviciul şi brazilianul a înscris din careul mic sub bară! 3-0 PSG

UPDATE: ora 23:20 / S-a făcut 2-0 pentru PSG. Pasă de geniu Neymar pe culoar pentru Cavani, care înscrie singur cu portarul. În acest timp, la Barcelona a început Supercupa Spaniei, dintre catalani şi Real Madrid. Fanii blaugrana care aveau tricouri cu Neymar au tras o dungă albă peste numele său.

Neymar la PSG. Brazilienii au dezvaluit de cand se stia de transfer (2)

UPDATE: ora 23:12 / PSG a deschis scorul în minutul 53, dar vorbim de un gol marcat în propria poartă de către Ikoko.

GUINGAMP – PSG 0-2 (Ikoko 53 – autogol, Cavani 63, Neymar 83)

VEZI AICI GOLURILE

UPDATE: 0ra 22:47 / Este pauză la Guingamp, tabela de marcaj a rămas imaculată. Neymar e omul care a preluat clar atribuţiile liderului din teren, toate baloanele trec pe la el, dar este un rol cu care nu este obişnuit, pentru că la Barcelona nu a interpretat niciodată această partitură.

UPDATE: ora 22:35 / Prima acţiune importantă a celor de la PSG vine în minutul 35, când centrarea ca la carte a lui Neymar, care deşi anunţat pe banda stângă, are totală libertate şi acţionează mai mult central, este reluată cu capul în bară de Marquinhos. În minutul 37 număr personal Neymar în careul lui Guingamp, este oprit neregulamentar cu braţul, dar nu se dictează penalty.

UPDATE: ora 21:25 / S-au anunţat echipele de start în meciul de la Guingamp. Este momentul debutului în tricoul cu numărul 10 la PSG al brazilianului Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Conform salariului de 30 de milioane de euro anual, Neymar deja a câştigat, fără a fi jucat încă un minut, suma de 813.563 de euro!

Brazilianul Neymar are toate şansele să joace duminică 13 august, începând de la ora 22:00, primul meci în tricoul lui PSG, în deplasarea pe care vicecampioana Franţei o va susţine la Guingamp. Ar fi prima apariţie a celui mai scump jucător din lume de la transferul său de la Barcelona pentru suma de 222 de milioane de euro, în urma achitării clauzei de eliberare.

În acest timp, continuă să iasă la iveală noi amănunte despre operaţiunea Neymar la PSG, amănunte care demonstrează, fără de tăgadă, faptul că brazilianul a jucat murdar faţă de fostul său club, FC Barcelona, în speranţa că va reuşi să primească de la catalani banii pentru clauza de fidelitate, în valoare de 26 de milioane euro, stipulată prin noul contract care îl încheiase în 2016 cu Barca!

Neymar la PSG. O armată de impresari l-a însoţit la semnarea înţelegerii

Publicaţia Correio de Manha este cea care face lumină asupra operaţiunii Neymar la PSG, o lumină deloc favorabilă celui care se visează să devină curînd cel mai bun jucător din lume. Jurnaliştii din Ţara Cafelei susţin că vedeta lor şi clubul patronat de un Fond de Investiţii din Qatar, în frunte cu Nasser El Khelaifi, care este şi preşedintele clubului francez. Ziariştii brazilieni scriu că adevăratul contract s-a semnat încă din 30 iunie şi susţin că au intrat în posesia documentului oficial.

Întreaga operaţiune a fost pregătită ca şi cum Neymar ar fi fost un şef de stat”- a scris Correio de Manha, precizând că nu mai puţin de şapte agenţi au avut de beneficiat de pe urma semnării contractului, încasând o grămadă de comisioane. A fost stabilit în detaliu de atunci şi momentul prezentării oficiale a lui Neymar, la care trebuia să participe, obligatoriu, un număr de 500 de reprezentanţi ai mass-media din Brazilia. Ambele părţi, Neymar şi armata sa de agenţi, precum şi Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, au convenit să nu dezvăluie nimic despre parafarea înţelegerii decât la momentul în care va anunţa jucătorul că se poate face acest lucru.

Numai că planurile sale de a pune mâna şi pe cele 26 de milioane de la Barcelona au eşuat, spaniolii refuzând să o mai achite, pentru că prevederea era valabilă numai dacă şi-ar fi respectat durata noului contract. Neymar nu vrea să renunţe la aceşti bani şi s-a adresat FIFA şi UEFA pentru soluţionarea litigiului şi a anunţat că dacă nu va fi mulţumit de soluţie există posibilitatea să acţioneze clubul catalan în instanţa civilă.

Tags: