Sport

Anunţul momentului în fotbalul mondial! Neymar, dorit de Manchester United

Manchester United trece printr-o criză, dovadă şi rezultatele slabe din campionat şi demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, însă vrea să dea lovitura în mercato prin aducerea lui Neymar.
22.11.2021 | 11:12
Anuntul momentului in fotbalul mondial Neymar dorit de Manchester United
Neymar se află pe lista de achiziţii a lui Manchester United (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Manchester United a reuşit să-l readucă pe Cristiano Ronaldo în vară, iar acum vrea să dea o nouă lovitură şi să-l transfere pe Neymar.

Manchester United, interesată de Neymar

În pofida problemelor pe care le-a avut cu antrenorul Solskjaer, Manchester United pare foarte tentată să îl aducă pe liderul brazilian pe Old Trafford, conform jurnaliştilor de la El Nacional. Echipa este în căutarea unor jucători mari, mai ales după ce un nou contract avantajos a fost semnat cu un sponsor puternic.

ADVERTISEMENT

Joel Glazer și Avram Glazer au anunțat că sigla Teamviewer va fi inscripționată pe tricourile celor de la Manchester United, acordul valorând 275 milioane de euro.

O parte din acești bani vor fi investiți în transferuri, pe lângă Neymar o altă țintă a clubului englez fiind și Vinicius.

ADVERTISEMENT

Un atu pentru englezi ar fi și dorința exprimată a lui Neymar de a ajunge în Premier League.

În cazul în care Neymar ar ajunge la Manchester United, el poate deveni coleg cu o altă celebritate a fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo. Cei doi nu au fost niciodată coechipieri până acum, însă vorbesc aceeași limbă maternă, portugheza.

Neymar a scris deja istorie pe “Parc des Princes”, cucerind trei titluri în Hexagon. La Manchester United poate ajunge și actualul antrenor al lui Neymar de la PSG, Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Neymar: ”Toți fotbaliștii mari ar trebui să joace în Premier League”

Fanii celor de la PSG s-au bucurat enorm când au aflat, înaintea acestui sezon, că Lionel Messi a semnat pentru echipa lor și astfel va reface celebrul tandem sud-american. Cei doi buni prieteni, Neymar și Messi, îmbracă din nou tricoul aceleiași echipe și fac spectacol la scenă deschisă.

Din 2017, de când a ajuns la PSG, Neymar a devenit unul dintre jucătorii emblematici ai clubului.

Totuși, într-un interviu postat pe Youtube, în 2018, el afirma că ”toți fotbaliștii mari ar trebui să evolueze în Premier League”.

ADVERTISEMENT

Messi și Neymar au fost colegi la Barcelona, obținând împreună o mulțime de succese. În același timp, cei doi erau rivali în echipele lor naționale. Brazilia și Argentina au o adversitate istorică, luptând deseori pentru titlul mondial sau pentru Copa America. Acest lucru nu i-a împiedicat pe conducătorii de joc de la cele două naționale să lege o strânsă prietenie, în teren și în afara acestuia.

Ultima dovadă în acest sens este meciul din toamnă, de la Sao Paulo, în preliminariile sud-americane pentru CM 2022, în care Neymar și Messi au încercat să remedieze conflictul și meciul întrerupt după cinci minute să se reia.

ADVERTISEMENT