Derby-ul tripletelor de vis. Neymar, Cavani şi Mbappe au înscris aproape dublu faţă de Bale, Benzema, Ronaldo!

Neymar, Cavani, Mbappe, Bale, Benzema, Ronaldo, Real Madrid - PSG

Real Madrid - PSG este primul şoc din optimile de finală din Champions League. Deţinătoarea trofeului întâlneşte una dintre cele mai în formă echipe din Europa într-un meci în care se anunţă un festival ofensiv.

Două dintre cele mai valoaroase linii de atac din fotbalul mondial sunt faţă în faţă în această seară în meciul dintre Real Madrid  şi PSG. "Galacticii" sunt deţinătorii trofeului, dar vor avea o misiune foarte dificilă în faţa liderului din Ligue 1.

Tripleta Neymar, Mbappe, Cavani a costat 460 de milioane de euro, însă şi-a arătat valoarea în acest sezon în care cei trei au reuşit să înscrie 70 de goluri. De cealaltă parte, Bale, Benzema şi Ronaldo au înscris doar 38 de reuşite.

Ronaldo, gol în 10 din ultimele 11 meciuri din Liga Campionilor 

Real Madrid a plătit 277 de milioane de euro pentru cei trei super jucători: Cristiano Ronaldo 96 de milioane, Gareth Bale 101 milioane, iar Karim Benzema 35 milioane. Cristiano Ronaldo a înscris în zece din ultimele 11 meciuri din Liga Campionilor.

Meciul tur dintre Real Madrid şi PSG se joacă marţi, de la ora 21:45 pe Santiago Bernabeu. "Galacticii" caută a treia "coroană" consecutivă în Liga Campionilor după victoriile din 2017 şi 2016.