Sport

Neymar, mesaj acid pentru contestatari din vacanța de la Miami. Starul lui PSG nu a mai suportat criticile

Neymar este recunoscut ca un fotbalist excentric în afara terenului, iar brazilianul a ținut să le transmită un mesaj dur celor care îi contestă stilul de viață.
22.06.2022 | 16:26
Neymar mesaj acid pentru contestatari din vacanta de la Miami Starul lui PSG nu a mai suportat criticile
Neymar este recunoscut ca un fotbalist excentric în afara terenului, iar brazilianul a ținut să le transmită un mesaj dur celor care îi contestă stilul de viață. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Superstarul lui PSG profită în aceste zile de vacanță și petrece într-un resort de lux din Miami alături de prieteni și de femei frumoase.

Mesaj virulent al lui Neymar pentru cei care îl contestă

Pe lângă petreceri și alte distracții, starul brazilian a participat și la un turneu de poker ținut chiar la Fontainebleau Resort, unde o noapte de cazare costă între 300 și 3500 de dolari.

ADVERTISEMENT

Tocmai faptul că a intrat în joc la turneul de poker i-a adus foarte multe critici lui Neymar, însă, de această dată, brazilianul nu a mai rezistat și le-a răspuns contestatarilor printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

”Pierdut… Nu poți sărbători ziua de naștere a bunicii tale, a fiului tău, a soției tale și mai ales a ta. Să fii sportiv nu este ușor. ‘Poți să fii fericit abia după sfârșitul carierei, ce nebunie’”, a scris Neymar pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

Brazilianul vrea să rămână la PSG

Situația de la PSG a fost una tensionată în ultimele luni, după eliminarea prematură din Champions League, și nu de puține ori s-a vehiculat varianta că Neymar nu mai este în grațiile șeicilor din Qatar și va pleca de la echipă în această vară.

În ciuda faptului că nu mai este dorit de fani, iar presa franceză a scris că oficialii clubului i-au stabilit chiar și prețul de vânzare la 90.000.000 de euro, starul brazilian a transmis faptul că nu își dorește să plece din capitala Franței.

ADVERTISEMENT

”A fost suprarealist că o parte din public a abandonat tribunele. Se vor sătura să mă fluiere, mai am trei ani de contract. O să rămân, așa că ori se opresc, ori vor trebui să tragă și mai mult aer în piept”, a declarat brazilianul.

Neymar revine la pregătiri în iulie

Până la o decizie finală, jucătorii lui PSG, printre care şi componenţii tripletei stelare Messi-Neymar-Mbappe, se vor întoarce la antrenamente pe 4 iulie. Primele sesiuni de pregătire vor fi ţinute la “Camp des Loges”, baza de pregătire a parizienilor, până la mijlocul lunii.

ADVERTISEMENT

Între 17 şi 25 iulie, PSG va participa la un turneu amical în Japonia, unde va juca trei meciuri. Campioana Franţei le va întâlni pe Kawasaki Frontale (20 iulie), Urawa Red Diamonds (23 iulie) şi Gamba Osaka (25 iulie).


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,00 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: