Foto. Despărţirea e aproape! Ce făcea Neymar în timp ce PSG o umilea pe Monaco

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
16/04/2018, 07:48
Foto. Despărţirea e aproape! Ce făcea Neymar în timp ce PSG o umilea pe Monaco GALERIE FOTO

Neymar este tot mai aproape de revenirea pe gazon, brazilianul urmând să se întoarcă săptămâna viitoare în Franţa. Internaţionalul brazilian nu a fost foarte atent la meciul PSG – AS Monaco 7-1, victoria aducându-le parizienilor un nou titlu în Ligue 1.

Atacantul de 26 a postat pe contul său de Instagram o imaginea care îi va scandaliza pe fanii formaţiei din capitala Franţei. În timp ce la televizor rula meciul de pe “Parc des Princes”, Neymar era mai preocupat să câştige un turneu de poker online. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Neymar, două trofee câştigate cu PSG

PSG a câştigat, duminică, matematic titlu de campioană a Franţei. Cu această ocazie, Neymar şi-a mai adăugat un trofeu în palmares, după ce parizienii au cucerit şi Cupa Ligii la sfârşitul lunii martie. Starul brazilian va reveni pe teren în ultimele etape din Ligue 1.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.