Fotbal international

Neymar nu este singurul jucător care a lovit un suporter! Cine sunt fotbaliştii care şi-au făcut singuri dreptate + episodul MM Stoica! Video

28.04.2019 | 15:50
Neymar nu este singurul jucator care a lovit un suporter Cine sunt fotbalistii care siau facut singuri dreptate  episodul MM Stoica Video

Neymar a lovit un suporter la finalul meciului PSG – Rennes şi a intrat în atenţia presei din întreaga lume. Parizienii au pierdut trofeul după loviturile de departajare, iar atacantul brazilian şi-a pierdut cumpătul în momentul în care suporterul l-a înjurat. Starul francezilor nu este primul fotbalist care are o ieşire în decor de acest gen, Eric Cantona fiind celebru pentru modul în care şi-a rezolvat diferendul cu un ultras.

Neymar nu este singurul jucător care a lovit un suporter. Ce au făcut Evra şi Cantona

Neymar nu este singurul jucător care a lovit un suporter de-a lungul timpului. Cel mai recent episod l-a avut ca personaj principal pe Patrice Evra. Fundaşul francez şi-a pierdut cumpătul înainte de un meci al lui Marseille în Europa League 2017-18. Un fan al lui OM l-a ironizat în timpul încălzirii, iar Evra l-a lovit cu piciorul în cap. Arbitrul meciului i-a arătat cartonaşul roşu pentru acest gest şi fotbalistul a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului trecut. La scurt timp, oficialii clubului au anunţat că i-au reziliat contractul.

În 1995, Eric Cantona l-a atacat pe un fan al lui Crystal Palace în timpul meciului cu Manchester United. Francezul a fost înjurat în repetate rânduri de suporterul londonezilor, motiv pentru care vedeta “diavolilor” i-a aplicat o lovitură demnă de kung-fu. Arbitrul partidei i-a arătat imediat cartonaşul roşu, iar Federaţia Engleză de Fotbal l-a suspendat pentru nouă luni. În plus, Eric Cantona a primit o condamnare de şapte zile de închisoare şi 120 de ore de muncă în folosul comunității. VEZI VIDEO AICI.

Alan Smith a aruncat cu o sticlă după un fan al propriei echipe

Alan Smith (Leeds United) era cunoscut cu un fotbalist cu un temperament vulcanic, iar în 2003 a fost la un pas de o pedeapsă severă din partea Federaţiei Engleze de Fotbal. În timpul unui meci cu Manchester United, un fan al lui Leeds United a aruncat cu o sticlă de plastic după un jucător al “diavolilor”.

Alan Smith a ridicat sticla şi a aruncat-o înapoi în tribune, un fan al echipei fiind lovit în faţă şi transportat la spital. Cu toate că incidentul a fost unul violent, Federaţia Engleză de Fotbal l-a suspendat pentru două meciuri, în timp ce clubul l-a obligat să-şi ceară scuze.

MM Stoica a bătut un suporter şi a fost suspendat un an

În 2005, Mihai Stoica a fost protagonistul unui moment şocant în timpul meciului FCSB – CFR Cluj 1-0. În minutul 75, oficialul formaţiei din Ghencea, nemulţumit de faptul că un suporter îi înjura pe jucătorii echipei, a coborât din lojă şi l-a lovit cu pumnul. Comisia de Disiciplină a FRF l-a suspendat un an pe MM Stoica, acesta primind şi o amendă de 5.370 de euro. “Suporterul a înjurat un jucător încă din primul minut şi i-am atras atenţia asupra acestui lucru. Nu este normal să se întâmple aşa. Este inadmisibil ce am făcut, îmi cer scuze, sper să-mi fie acceptate. Promit că nu se va mai întâmpla ceva de acest gen”, şi-a explicat Mihai Stoica gestul.

Vernon Maxwell, zece meciuri suspendare în NBA

Vernon Maxwell a bătut un suporter al echipei Portland Trail Blazers în timpul meciului cu Houston Rockets din sezonul 1994-95. După mai multe remarci legate de faptul că soţia baschetbalistului avortase, Maxwell a sărit în tribune şi l-a bătut pe fan, provocându-i o fractură de mandibulă. Oficialii NBA l-au suspendat zece meciuri, sportivul primind şi o amendă de 20.000 de dolari.

Tags: