Fotbal international

Neymar nu mai are coronavirus. Care va fi meciul în care brazilianul va reveni la PSG

11.09.2020 | 18:43
Neymar nu mai are coronavirus Care va fi meciul in care brazilianul va reveni la PSG
Neymar. Sursă foto: CNN.
ADVERTISEMENT

Neymar (28 de ani) poate să se întoarcă pe gazon încă din acest sfârșit de săptămână, după ce jucătorul din Brazilia a reușit să scape de coronavirus.

Fotbalistul lui PSG a fost testat pozitiv la acest virus în urmă cu nouă zile, împreună cu alți coechipieri de la echipa franceză, Leandro Paredes și Angel Di Maria, după ce au fost în vacanță în Ibiza.

ADVERTISEMENT

Astăzi, brazilianul a scris pe Twitter că rezultatul ultimului test COVID-19 este negativ și poate să se întoarcă la antrenamente.

Neymar revine cu Marseille

“Am revenit la antrenamente, sunt super fericit #CORONAOUT”, a postat Neymar. Cel mai scump fotbalist din lume s-ar putea întoarce pe gazon duminică, cu începere de la ora 22:00, în jocul dintre echipa sa și Olympique Marseille, din etapa cu numărul trei a campionatului Franței. Meciul va putea fi văzut la televizor pe Digi Sport 2.

ADVERTISEMENT

Fără jucători ca Neymar, Icardi, Angel Di Maria, Marquinhos, Paredes, Navas și Mbappe, toți infectați cu COVID-19, echipa franceză nu a avut un start bun de sezon.

Echipa antrenată de Thomas Tuchel a fost învinsă surprinzător în meciul restant cu nou-promovata Lens, joi seara, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Neymar

Neymar este cotat la 128 de milioane de euro. Brazilianul a mai jucat la FC Barcelona și Santos. Fotbalistul a fost o dată desemnat jucătorul anului în Brazilia în 2011. Neymar a câștigat Liga Campionilor cu Barcelona în sezonul 2014-2015.

De asemena, are în palmares două campionate ale Spaniei cu Barca, trei Cupe ale Spaniei și o Supercupă. A câștigat trei campionate în Franța cu PSG, două  Cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii Franței.

ADVERTISEMENT

Brazilianul are în palmares trofee și în Brazilia: Cupa cu Santos. Copa Libertadores a fost câștigată de Neymar. Brazilianul a evoluat în 15 meciuri pentru PSG în campionat și a dat 13 goluri în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT