Neymar abia aşteaptă să vină la Madrid! Să bată Realul pe Bernabeu

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
04/02/2018, 12:00
Neymar abia aşteaptă să vină la Madrid! Să bată Realul pe Bernabeu

Neymar este marele vis, marea obsesie pentru viitorul Realului în viziunea lui Florentino Perez, preşedintele clubului madrilen. Perez e convins că Neymar poate fi garanţia unor ani de succes pentru galactici şi e decis să facă orice pentru a-l putea aduce în capitala Spaniei cât mai repede cu putinţă.

Brazilianul însă este focusat sută la sută pe apropiata dublă din optimile Champions League, în care actuala sa echipă, PSG, care a plătit vara trecută 222 de milioane euro Barcelonei vara trecută, va avea ca obstacol tocmai pe Real Madrid. Un Real în mare scădere de turaţie, extrem de vulnerabil în apărare pentru atacul de 24 de carate al francezilor (Neymar-Cavani-Mbappe).

Neymar se teme să revină în Primera Division

Brazilianul nu pare la fel de entuziasmat de ideea de a veni la Madrid, temându-se poate şi de problemele pe care le-ar întâmpina în Spania dacă ar semna exact cu duşmanul de moarte al Barcelonei şi nu mai are răbdare până la primul meci cu Real Madrid.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Sunt mai nerabdator ca niciodata. Abia astept. Sa fiu sincer, sper sa vina cat mai rapid. Lucram din greu pentru acest meci si ne plac astfel de partide. Vom juca impotriva unei echipe de calitate, un club foarte mare. Vom respecta oamenii din Madrid, ne vom pregati cat putem si vom incerca sa castigam” 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.