Sport

Neymar nu mai are viitor la PSG. Șeicii i-au stabilit prețul și așteaptă oferte. ”Viața lui este una a degradării totale”

Viața extrasportivă și realizările prea puține comparativ cu așteptările fanilor și ale oficialilor, plus salariul exorbitant pe care îl încasează, i-au diminuat serios șansele lui Neymar să mai continue la PSG.
27.04.2022 | 15:50
Neymar nu mai are viitor la PSG Seicii iau stabilit pretul si asteapta oferte Viata lui este una a degradarii totale
Neymar nu mai este dorit la PSG, iar clubul îl ”vinde” cu mai puțin de jumătate din suma pe care a plătit-o în 2017 pentru acjiziția lui. Sursa foto: fcbarcelonanoticias.com
ADVERTISEMENT

În 2017, transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG devenea cel mai scump din istorie. Cele 222 de milioane de euro pe care șeicii le-au plătit catalanilor nu au acoperire. Parizienii câștigă tot în Franța, dar nu și Liga Campionilor.

Neymar, în capul listei jucătorilor de care PSG ar fi bine să se despartă

Au trecut patru sezoane de când Neymar ajungea la Paris și aprindea imaginația fanilor. Suma colosală care s-a plătit pentru serviciile lui era o ”garanție” a împlinirii visului că PSG va deveni în cele din urmă ”Regina Europei”.

ADVERTISEMENT

Al cincilea sezon pe Parc des Princes este pe cale să se încheie, dar mult râvnitul trofeu continuă să lipsească din vitrina clubului patronat de miliardari cu dare de mână.

La Paris, Neymar este un răsfățat. Salariul brut al brazilianului se ridică la fabuloasa sumă de 48.996.000 de euro, ceea ce îi permite să ducă o viață extravagantă, deloc pe gustul fanilor și a finanțatorilor.

ADVERTISEMENT

”Viața lui este una a degradării totale. Este teribil să te gândești că suporterii lui PSG au un jucător în vestiar care otrăvește echipa. Este dramatic ceea ce face el, profesionalismul său, viața sa extrasportivă, felul în care le dă indicații celorlalți jucători.

Prima soluție a lui PSG este să se despartă de Neymar cât mai curând posibil. Omul acesta este un pericol public pentru PSG”, a declarat jurnalistul Daniel Riolo, expunând motivele pentru care Neymar ar trebui îndepărtat de la PSG, citat de Paris Fans.

ADVERTISEMENT

Relația Neymar – suporteri este una fără un punct terminus

Jurnalistul Daniel Riolo, omul care a anticipat transferul lui Lionel Messi la gruparea de pe Parc des Princes, și-a continuat atacul la Neymar. Într-un articol publicat în L’After Foot, Riolo menționează și relația imposibilă dintre starul brazilian și fanii echipei PSG.

”Ce îi înfurie și mai mult pe suporteri este că îi văd pe jucători că nu le înțeleg felul în care aceștia se implică emoțional. În cele din urmă, ei primesc doar lucruri ce seamănă a insulte. Neymar a insultat publicul parizian.

ADVERTISEMENT

I-a insultat pe suporteri în 2019, atunci când a vrut să plece la Barcelona și acum a început din nou. Suporterii au fost buni și au trecut repede peste asta, dar acum el o face din nou. Neymar e pe altă planetă”, a mai spus jurnalistul Daniel Riolo.

90 de milioane de euro este prețul pentru care Neymar este scos ”la vânzare” de PSG. Alături de brazilian ar mai putea părăsi vicecampioana Franței și Draxler, Kurzawa, Paredes, Navas și Kehrer.

ADVERTISEMENT