Fotbal international

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lui PSG şi îl aşteaptă o amendă: “Clubul condamnă această acţiune”

08.07.2019 | 21:18
Neymar nu sa prezentat la reunirea lui PSG si il asteapta o amenda Clubul condamna aceasta actiune

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lui PSG şi îl aşteaptă o amendă uriaşă din partea clubului. Internaţionalul brazilian era aşteptat luni la Paris, însă nu a mai ajuns la baza de pregătire a campioanei Franţei. Oficialii echipei au condamnat decizia fotbalistului printr-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului.

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lui PSG şi îl aşteaptă o amendă. A fost spectator la victoria Braziliei în Copa America 2019

Luni, Neymar trebuia să fie prezent la reunirea lui PSG, însă fotbalistul nu a mai ajuns în capitala Franţei, motiv pentru care îl aşteaptă o amendă. Atacantul de 27 de ani a fost în tribune la victoria Braziliei în Copa America 2019 şi a ratat prezenţa în prima zi a presezonului campioanei Franţei. În aceste condiţii, internaţionalul brazilian va primi o amendă consistentă. Cu toate acestea, Neymar nu se poate antrena după ce a suferit o accidentare gravă înainte de Copa America 2019.

“Luni, 8 iulie, Neymar a fost convocat la reunirea lotului echipei PSG. Oficialii clubului au constatat absenţa lui Neymar, care nu a ajuns la ora şi în locul convenit, fără ca absenţa să fie motivată de club. PSG condamnă această acţiune şi va lua măsurile corespunzătoare”, au anunţat oficialii clubului pe site-ul oficial.

Neymar nu s-a prezentat la reunirea lui PSG şi îl aşteaptă o amendă (sursă foto: hepta.ro)
Neymar nu s-a prezentat la reunirea lui PSG şi îl aşteaptă o amendă (sursă foto: hepta.ro)

Neymar forţează plecarea la Barcelona

Neymar este curtat de Barcelona, iar presa din Franţa consideră că brazilianul forţează plecarea la formaţia de pe “Camp Nou”. Recent, Jospep Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, a susţinut că fotbalistul vrea să se întoarcă la clubul de la care a plecat în 2017. “Știu că Neymar vrea să vină la Barcelona, dar PSG nu-l lasă să plece. Nu e o afacere”, a declarat preşedintele Barcelonei.

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, i-a transmis un ultimatum lui Neymar şi a anunţat că nu mai vrea să vadă la echipă comportament de vedete. “Nu sunt aici să își satisfacă poftele. Și dacă nu vor fi de acord, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedete”, spunea oficialul clubului într-un interviu pentru France Football.