Fotbal international

Neymar nu scapă de problemele cu fiscul spaniol. Când trebuie să se prezinte la audieri brazilianul

11.03.2019 | 18:46
Neymar nu scapa de problemele cu fiscul spaniol Cand trebuie sa se prezinte la audieri brazilianul

Problemele nu par să-i mai dea pace lui Neymar. De când s-a transferat la PSG, brazilianul a suferit câteva accidentări grave, iar fiscul spaniol încearcă să recuperez un prejudiciu din perioada în care acesta juca pentru Barcelona

Neymar nu scapă de problemele cu fiscul spaniol

Astfel, Neymar va trebui să se prezinte în fața fiscului spaniol pe 21 martie pentru a justifica de ce nu și-a plătit taxele și impozitele pentru ultimele salarii și bonusuri încasate de la Barcelona în 2017. Brazilianul se transfera atunci la PSG pentru incredibila sumă de 222 de milioane de euro.

Potrivit presei din Spania, riscă plata unei amenzi uriașe, dar și minimum 10 luni de închisoare cu suspendare. Ronaldo și Messi au pățit-o la rândul lor cu fiscul spaniol, Portughezul a fost nevoit să restuituie statului spaniol 18,8 milioane de euro, în timp ce Messi s-a ales cu o amendă de două milioane de euro.

PSG a trăit o nouă umilință în Liga Campionilor
PSG a trăit o nouă umilință în Liga Campionilor

PSG a trăit o nouă umilință în Liga Campionilor

Neymar are de unde să achite această sumă însă, câștigând la PSG un salariu anual de 35 de milioane de euro. Marea problemă a lui Neymar o reprezintă situația sportivă. PSG l-a adus în 2017 pentru a ajuta clubul să câștige Liga Campionilor ori măcar să atingă faza semifinalelor.

De trei ani însă PSG este eliminată de fiecare dată în optimile de finală. Prima dată s-a întâmplat cu Barcelona în 2017, atunci când parizienii au risipit un avantaj de patru goluri obținut în tur. A fost 4-0 pe Parc des Princes și înfrângere cu 1-6 pe Camp Nou. În 2018, PSG a fost învinsă ușor în dublă manșă de Real Madrid, iar anul acesta a intrat din nou în istoria negativă a competiției. A pierdut calificarea după victorie cu 2-0 în deplasare cu Manchester United. Niciodată o echipă care a luat un avans de două goluri pe terenul adversari nu mai pățise așa ceva în Champions League. Neymar nu a fost pe teren în această dublă manșă.

Tags: