Neymar nu se ÎNTOARCE la Barcelona de la Olimpiadă. Vezi ce au decis şefii blau-grana

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 15:03
Neymar nu se ÎNTOARCE  la Barcelona de la Olimpiadă. Vezi ce au decis şefii blau-grana

Brazilianul Neymar nu se va întoarce la FC Barcelona după terminarea Jocurilor Olimpice. Jucătorul va rămâne în Brazilia pentru încă o săptămână, urmând să revină la echipa de club în septembrie.

Neymar va face joncţiunea cu lotul blau-grana pe 6 sau 7 septembrie înainte de partida din campionat cu Alaves din etapa a treia a Primera Division.

Atacantul brazilian nu a primit aceste zile de vacanţă drept bonus, antrenorul Luis Enrique luând această decizie după o discuţie cu fizioterapeutul. Programul de pregătire fizică a Barcei prevede cîteva zile de odihnă şi refacere, astfel că şefii Barcelonei au decis ca Neymar să le petreacă în Brazilia.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×