Sport

Neymar profită din plin de perioada de refacere. Petrecere fastuoasă de Paște organizată de starul lui PSG. Foto

Indisponibil până la finele sezonului, Neymar a sărbătorit Paștele alături de iubita sa, Bruna Biancardi, și alți 25 de invitați la conacul său din Brazilia.
10.04.2023 | 18:02
Indisponibil până la finele sezonului, Neymar a sărbătorit Paștele alături de iubita sa, Bruna Biancardi, și alți 25 de invitați la conacul său din Brazilia.
ADVERTISEMENT

PSG a pus capăt seriei de rezultate negative cu un succes cu 2-0 în fața lui Nice, echipa care-l are sub contract pe Rareș Ilie. Un succes care-i permite să rămână la 6 puncte distanță de urmăritoarea sa, Lens. Messi, cu un gol și un assist la reușita lui Ramos, a fost decisiv în acest succes pe care bunul său prieten, Neymar, l-a savurat de la distanță.

Neymar a sărbătorit Paștele cu noua sa iubită, Bruna Biancardi, și peste 25 de invitați

Accidentat la meciul cu Lille, din 19 februarie, la aceeași gleznă care i-a fost ”atacată” și la Cupa Mondială, Neymar a fost obligat să se opereze. O intervenție chirurgicală efectuată, așa cum ați aflat deja, la Doha.

ADVERTISEMENT

Și pentru a 33-a oară în carieră va avea parte de o pauză prelungită. Acum fiind și cea mai lungă, fiind nevoit să absenteze la 15 partide ale echipei de club.

Perioada de indisponibilitate nu i-a căzut bine, potrivit antrenorului lui PSG, Christophe Galtier. Însă acest lucru nu înseamnă că brazilianul a căzut în depresie.

ADVERTISEMENT

Potrivit Todo Noticias, Neymar s-a retras la conacul său din Mangaratiba, Rio Janeiro, acolo unde efectuează recuperarea. Lucru pe care l-a împărtășit constant pe rețelele sociale.

În plus, se poate bucura de timpul liber alături de iubita sa, Bruna Biancardi. Model, influencer și manager de marketing pentru renumitul brand de îmbrăcăminte Long Island.

ADVERTISEMENT

Dar nu numai. Căci a organizat seri de pizza și poker și este extrem de activ pe site-urile de gaming. Iar vineri, 7 aprilie, a organizat o mega-petrecere de Paște.

Au fost, susțin jurnaliștii argentinieni, peste 25 de invitați. Între care Mariane Bernardi, iubita tatălui său, dar și sora starului lui PSG, Rafaella Santos, acompaniată de Diego Magio.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile, foarte probabil, vor continua în aceleași coordonate. Și aceasta pentru că la finele săptămânii – mai exact sâmbătă, 15 aprilie – este ziua de naștere a Brunei, care va împlini 29 de ani.

Asta dacă nu cumva va decide să o ducă la Paris. Cu atât mai mult cu cât în aceeași zi, colegii săi de echipă joacă derbyul campionatului, cu a doua clasată, Lens.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,07 este cota pentru „PSG 2-3 goluri” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT
Tags: