Stiri sportive

Când va reveni Neymar pe teren. Atacantul lui PSG ar putea juca în dubla cu Real Madrid

Neymar lipseşte din lotul lui PSG de la sfârșitul lui noiembrie, atunci când starul brazilian a suferit o accidentare în meciul cu AS Saint-Etienne. Parizienii au primit acum o veste bună.
11.01.2022 | 20:13
Cand va reveni Neymar pe teren Atacantul lui PSG ar putea juca in dubla cu Real Madrid
Neymar va lipsi de la PSG încă trei săptămâni. Sursa foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Paris Saint-Germain, Neymar, s-a accidentat în meciul cu AS Saint-Etienne din Ligue 1. Brazilianul a fost lovit la gleznă de către Yvann Macon, în minutul 84. Totuși, brazilianul ar putea reveni în curând pe teren

Când se întoarce Neymar la antrenamente

Conform publicației braziliene Globo, Neymar s-a întors la Paris, unde primește în continuare tratament, în urma accidentării la gleznă. Starul lui PSG este așteptat să revină la antrenamente peste trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Astfel, primul meci din anul acesta la care Neymar ar putea să joace este cel împotriva lui Lille OSC, din 6 februarie, partidă din Ligue 1.

Totusi, brazilianul va rata niște meciuri importante din luna aceasta, cum ar fi cel în optimile de finală din Cupa Franţei, împotriva lui Nice.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, Paris Saint-Germain se pregătește pentru următorul meci din Ligue 1 pe teren propriu împotriva lui Brest.

Neymar se pregătește pentru dubla cu Real Madrid

Starul lui PSG ar putea fi de deplin pregătit la timp pentru optimile de finală din Liga Campionilor. Echipa pariziană va întâlni pe colosul Real Madrid pe Parc des Princes, pe 15 februarie.

ADVERTISEMENT

Atunci, e foarte posibil ca Pochettino să scoată tot „arsenalul” la înaintare, cu linia de atac formată din Messi, Neymar și Mbappe. În funcție de starea fizică, PSG l-ar putea avea în primul 11 și pe Sergio Ramos.

Când s-au întâlnit ultima dată PSG și Real Madrid

Cele două mari formații s-au întâlnit ultima oară în grupele Ligii Campionilor, din sezonul 2019-2020. PSG s-a clasat pe locul 1 în grupă, cu 16 puncte, iar Real Madrid pe locul 2, cu 11 puncte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cele două confruntări, madrilenii n-au obținut nicio victorie în fața Parisului. Cele două meciuri s-au terminat cu o victorie clară de 3-0 pentru PSG și un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Messi ar putea pleca la vară de la PSG dacă nu câștigă UCL

Se spune că Lionel Messi ar putea să părăsească Paris Saint-Germain în această vară dacă giganții francezi nu reușesc să câștige Liga Campionilor.

Fostul jucător al Barcelonei, Lobo Carassco, a susținut pentru presa spaniolă că victoria în Liga Campionilor va fi crucială pentru ca PSG să-și păstreze starul argentinian.

Lui Messi îi va fi întotdeauna dor de „modus vivendi” pe care l-a avut la Barcelona”, a declarat Carassco pentru El Chiringuito TV. „Dacă va reuși, asta însemnând să câștige Liga Campionilor, și-ar putea prelungi șederea cu încă un an”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT