Sport

Neymar, pus la zid după ce a ajuns pe primul loc în topul salariilor la PSG. „Este jalnic, într-o stare de beție continuă cu vestiarul și cu clubul!”

Atacantul brazilian Neymar traversează o perioadă dură la PSG, după eliminarea din Champions League, și s-a rupt total de vestiar și de club, chiar dacă este lider în ceea ce privește salariile jucătorilor.
22.03.2022 | 12:39
Neymar pus la zid dupa ce a ajuns pe primul loc in topul salariilor la PSG Este jalnic intro stare de betie continua cu vestiarul si cu clubul
Neymar este lider în topul salariilor la PSG, dar a ajuns într-o stare de beție continuă în relația cu clubul. Sursa foto: PSG – Paris Saint-Germain
ADVERTISEMENT

Eliminarea din optimile Ligii Campionilor a stricat atmosfera la PSG, iar unul dintre cei mai afectați este atacantul brazilian Neymar. Acesta s-a rupt total de vestiar, chiar dacă este cel mai bine plătit jucător al echipei.

Messi a acceptat reducerea salariului, Neymar a trecut pe primul loc în ce privește banii primiți

Atacantul brazilian este cel mai bine plătit jucător de la echipa din capitala Franței. Neymar primește, conform cotidianului L’Equipe, citat de as.com, 4 milioane de euro brut pe lună. La această sumă se adaugă bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost posibil după ce argentinianul Lionel Messi a acceptat o micșorare consistentă a salariului. În prezent, el ia 3,375 milioane de euro brut pe lună. Însă deținătorul celor șapte Baloane de Aur va încasa un bonus de fidelitate de 15 milioane de euro brut, dacă în vară rămâne la PSG.

Kylian Mbappe completează podiumul salariilor, cu 2,2 de milioane de euro brut pe lună. La distanță mare sunt Marquinhos, Verratti (câte 1,2 milioane euro brut pe lună).

ADVERTISEMENT

Neymar traversează o perioadă de coșmar la PSG

Brazilianul continuă să fie cel mai criticat jucător de la PSG după eliminarea din optimile Champions League în dauna lui Real Madrid. El nu a scăpat de fluierături nici măcar când a marcat în meciul cu Bordeaux.

Ziaristul Daniel Riolo a descris situația extremă cu care se confruntă jucătorul. „Lui Neymar îi este foarte greu să se mai antreneze. Este într-o stare jalnică, zici că este într-o continuă stare de beție în relația cu vestiarul și clubul.

ADVERTISEMENT

Dar suporterilor lui PSG nu le pasă de ciudățeniile lui Neymar. Îi cer să plece, pentru că distruge clubul. Fanii văd doar că Neymar nu se descurcă. Nu i-a interesat prea mult ce a spus jucătorul în documentarul Netflix.

Ei știu un singur lucru: să-și ia banii și să fie lăsat să plece. Produce clubului prea multe pagube”, a declarat Daniel Riolo pentru RMC Sport, conform as.com.

ADVERTISEMENT

Am avut un accident alături de părinții mei și, ei bine, atunci a început haosul. După ce am devenit fotbalist, bineînțeles că am avut momente foarte fericite. Dar a fost și mult haos în viața mea.

Dar în tot acest haos, lucrurile au mers perfect. Pentru că am o viață foarte bună și sunt foarte recunoscător pentru tot. Pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru tot ce a făcut Dumnezeu în viața mea”, a spus internaționalul brazilian în documentarul Netflix.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 1,86 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT