Sport

Neymar nu mai are scăpare după eliminarea din Liga Campionilor: „Nimeni nu îl mai suportă. Nu a existat un jucător mai urât la PSG”

Atacantul brazilian Neymar continuă să fie criticat după eliminarea lui PSG în optimile Ligii Campionilor de către Real Madrid, din cauza prestației slabe în retur, și nimeni nu îl mai suportă la gruparea franceză.
12.03.2022 | 15:27
Neymar nu mai are scapare dupa eliminarea din Liga Campionilor Nimeni nu il mai suporta Nu a existat un jucator mai urat la PSG
Neymar nu mai este dorit la PSG, iar clubul îl ”vinde” cu mai puțin de jumătate din suma pe care a plătit-o în 2017 pentru acjiziția lui. Sursa foto: fcbarcelonanoticias.com
ADVERTISEMENT

Neymar a contribuit la ambele goluri marcate de PSG în dubla cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, dar continuă să fie criticat din cauza prestației slabe pe care a avut-o în retur.

Nimeni nu îl mai suportă pe Neymar la PSG

Neymar i-a pasat decisiv lui Kylian Mbappe atât la golul victoriei marcat în tur, cu 1-0, cât și atunci când același atacant francez a deschis scorul pe Santiago Bernabeu. Dincolo de aceste două faze, Neymar a fost inexistent în joc.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv a fost criticat dur. Iar cel mai recent nume adăugat pe lista celor care l-au pus la zid pe brazilian este jurnalistul francez Daniel Riolo, scrie as.com.

Nu numai că nu mai vreau să-l văd pe acest jucător, dar pentru mine a devenit un monstru. Neymar este un monstru care, de altfel, nici măcar nu mai este fotbalist.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama ce reprezintă? Are cel mai mare salariu din istoria clubului, este un tip care at trebui să te ducă în vârf…

Dar astăzi, acest jucător este urât peste tot pentru atitudinea lui, pentru ciudățeniile lui, pentru tot ce face. Nu poți fi jucător și să fii urât atât de mult, nu se poate așa ceva. Nu a fost niciodată un jucător atât de urât ca el”, a spus Riolo, colaborat al RMC Sport.

ADVERTISEMENT

De altfel, același jurnalist a fost, anterior, și mai dur. „Neymar, trebuie să plece de la PSG, el nu mai este fotbalist. Trebuie să se ducă la săptămâna modei. Este un ticălos!”, a spus Riolo.

Zilele lui Neymar la PSG sunt numărate

Neymar a ajuns la PSG în 2017, când clubul francez a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro, dar zilele lui la gruparea din capitasla Franței sunt numărate.

ADVERTISEMENT

Nu va rămâne cu Neymar. A ajuns la capăt, nimeni nu-l mai vrea. Nimeni nu vrea să îl mai vadă în Brazilia sau în Franţa”, este convins Daniel Riolo.

Brazilianul tocmai a împlinit 30 de ani. În acest sezon a fost acccidentat, motiv pentru care a jucat pentru PSG doar în jumătate din meciurile din în Ligue 1 (13 meciuri în 27 de etape).

A marcat 4 goluri și a dat 4 pase decisive. Neymar are contract cu PSG până în 2025, dar clubul francez a anunțat o curățenie în lot după eliminarea din optimile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT