Sport

Neymar, pus pe lista de transferuri de PSG! Prețul cerut de francezi și posibilul înlocuitor

Neymar a fost pus pe lista de transferuri de PSG. Campioana Franței i-a fixat prețul starului brazilian, căruia i-a găsit deja înlocuitor.
05.01.2023 | 15:30
Neymar pus pe lista de transferuri de PSG Pretul cerut de francezi si posibilul inlocuitor
Neymar a fost pus pe lista de transferuri de PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Neymar a înregistrat cifre excelente în prima parte a sezonului, însă PSG l-a pus pe lista de transferuri, iar o posibilă mutare s-ar putea oficializa chiar în această iarnă. Francezii i-au găsit deja înlocuitor superstarului brazilian.

Neymar, pus pe lista de transferuri de PSG. Francezii cer 100 de milioane de euro

Neymar nu a apucat să evolueze pentru PSG în noul an. Fotbalistul brazilian, sfertfinalist cu Selecao la Cupa Mondială din Qatar, a fost suspendat pentru meciul cu Lens în prima zi din 2023 din cauza cartonașului roșu pe care l-a văzut în meciul cu Strasbourg.

ADVERTISEMENT

În ciuda formei bune pe care a arătat-o în prima parte a sezonului, Neymar a fost pus pe lista de transferuri de campioana Franței, anunță presa din Franța. Relația rece pe care fotbalistul brazilian o are cu Kylian Mbappe ar putea fi unul dintre motivele unei eventuale despărțiri.

Neymar s-a transferat în 2017 la PSG, când parizienii plăteau 222 de milioane de euro Barcelonei. În continuare, achiziția francezilor a rămas cea mai scumpă din istorie. Conducerea campioanei Franței vrea să recupereze o parte din banii cheltuiți și sunt pregătiți să-l lase să plece pe Neymar pentru 100 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Neymar, cifre constante în tricoul lui PSG

Neymar și-a menținut nivelul ridicat în cele 6 sezoane petrecute până acum pe Parc de Princes. În stagiunea actuală, fostul fotbalist al Barcelonei a marcat 15 goluri în 21 de meciuri și a pasat de 13 ori decisiv.

Nici în sezoanele precedente, cifrele lui Neymar nu sunt mai prejos. În total, „decarul” naționalei Braziliei a înscris 115 goluri și a pasat decisiv de 73 de ori pentru PSG.

ADVERTISEMENT

Alături de parizieni, Neymar a cucerit de 4 titluri în Franța, 3 Cupe, 2 Cupe ale Ligii și 4 Supercupe ale Franței. Liderul din Ligue 1 i-a găsit deja înlocuitor pe măsură brazilianului.

Ousmane Dembele, principalul înlocuitor al lui Neymar la PSG

Ousmane Dembele este văzut înlocuitorul perfect al lui Neymar la PSG. Formația pregătită de Christophe Galtier s-a interesat și în trecut pentru transferul fotbalistului în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Șefii clubului francez sunt dispuși să plătească până la 100 de milioane de euro pentru transferul fostului fotbalist de la Borussia Dortmund, însă doar după ce Neymar va fi plecat, anunță Sport.

Ousmane Dembele a renăscut sub comanda lui Xavi la Barcelona, formație cu care mai are contract până în 2024. În acest sezon, internaționalul francez a înscris de 6 ori și a oferit 7 assisturi, în 22 de apariții.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,51 este cota pentru „total goluri PSG: peste 2,5” la meciul Chateauroux – PSG!

ADVERTISEMENT