Neymar pleacă de la PSG! Se ştie când va ajunge la Real Madrid

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/02/2018, 11:00
Neymar pleacă de la PSG! Se ştie când va ajunge la Real Madrid

Publicaţia catalană Mundo Deportivo a anunţat, miercuri, că starul brazilian în vârstă de 25 de ani şi-a dat acordul de a merge pe Santiago Bernabeu, iar acest lucru se va întâmpla în vara anului 2019.

Decizia nu este doar una sportivă, ci şi una economică bine gândită de apropiaţii lui Neymar. Aceştia speră că brazilianul va fi principala vedetă a Cupei Mondiale din Rusia şi asta îi va aduce o notorietate şi mai mare prin care i-ar depăşi pr Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

Neymar nu vrea să fie comparat cu Ronaldo

O altă strategie a lui Neymar îl vizează pe starul portughez Cristiano Ronaldo. Cel mai probabil, brazilianul ştie că rivalul său va pleca de la Real Madrid în această vară şi vrea să mai lase încă un an până la transferul său pentru a evita comparaţiile.

Neymar este cel mai scump jucător din istoria fotbalului, după ce Paris Saint-Germain a achitat Barcelonei în vara lui 2017 clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.  Brazilianul a semnat un contract pe 5 ani cu PSG.

Ştirea MOMENTULUI

Presiune pe Dică. “Trebuie să știe să îi găsească postul lui Moruțan!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.